سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث سرقت کارمند از حساب عابربانک رئيس شرکت

 
 

چهارشنبه 28 فروردين 1387

سرقت کارمند از حساب عابربانک رئيس شرکت

 
 

کارمند خيانتکار يک شرکت هواپيمايي که با سرقت کارت عابربانک مدير شرکت توانسته بود مبلغ زيادي وجه نقد سرقت کند توسط پليس آگاهي دستگير شد.

کارمند خيانتکار يک شرکت هواپيمايي که با سرقت کارت عابربانک مدير شرکت توانسته بود مبلغ زيادي وجه نقد سرقت کند توسط پليس آگاهي دستگير شد.
در پي مفقود شدن کارت عابربانک مدير يکي از شرکت هاي خصوصي هواپيمايي و به دنبال آن برداشت پول از حساب وي اين فرد با مراجعه به دادسراي فرودگاه خواستار پيگيري ماجرا شد.
مرد مالباخته به بهروز مهاجري- بازپرس شعبه يک دادسراي فرودگاه- گفت؛ چند روز قبل وقتي مي خواستم کارت عابربانکم را که در کشوي ميز دفترم قرار داشت بردارم متوجه ناپديدشدنش شدم. چند روز بعد نيز فهميدم از حسابم مبلغي پول برداشته شده است.
از آنجا که رمز کارتم نيز همراه آن بود فرد سارق به راحتي توانسته از حسابم پول برداشت کند.پس از اظهارات اين مرد بازپرس مهاجري پرونده را براي تحقيقات بيشتر به پليس آگاهي ارجاع داد و ماموران آگاهي با تحقيقات خود پي بردند در زمان سرقت کارت سه نفر از کارمندان شرکت
 

" اين متهم 28 ساله در اظهارات خود به برداشت 27 ميليون ريال از حساب مدير شرکت هواپيمايي اعتراف کرد.... "

 
 
در محل کارشان حاضر بودند، بدين ترتيب اين سه نفر به عنوان مظنونان اصلي مورد بازجويي هاي فني قرار گرفتند.
اما در اين بين ادامه تحقيقات مشخص کرد که اکثر برداشت ها از حساب مدير شرکت از خودپردازهايي انجام شده که يا در نزديکي شرکت است يا اينکه در نزديکي منزل يکي از سه مظنون واقع شده است.
به همين خاطر تحقيقات اصلي روي اين کارمند معطوف شد و با کنترل ساعت ورود و خروج او به محل کارش و مطابقت آن با ساعت هايي که از حساب موردنظر پول برداشت شده بود ادله کافي براي مجرم بودن وي به دست آمد و متهم بازداشت شد.
اين متهم 28 ساله در اظهارات خود به برداشت 27 ميليون ريال از حساب مدير شرکت هواپيمايي اعتراف کرد.
وي که از کارمندان قراردادي شرکت هواپيمايي است، در مورد انگيزه و چگونگي ارتکاب اين سرقت گفت؛ با به دست آوردن اين پول قصد داشتم يک زمين بخرم. من چند روز قبل از برداشتن کارت متوجه شدم مدير شرکت کارتش را به همراه رمز آن در کشوي ميزش قرار مي دهد.
براي همين در يک موقعيت مناسب در کشو را با اهرم شکستم و کارت را برداشتم.با اعترافات متهم وي با صدور قرار قانوني زنداني شد. بازپرس شعبه يک بازپرسي دادسراي فرودگاه ضمن هشدار به مديران شرکت ها و ادارات از آنان خواست هنگام استخدام کارمند تحقيقات لازم را در مورد آنان به عمل بياورند.
بازپرس مهاجري همچنين از شهروندان خواست کارت هاي اعتباري و اسناد ارزشمند خود را در جاي مطمئني قرار دهند و از گذاشتن رمز کارت در کنار آن خودداري کنند.

 
 

انهدام شبکه سرقت مسلحانه از جواهرفروشي ها
پنج دختر و پسر فراري شبکه سرقت مسلحانه تشکيل دادند
نقش استرس در ناكامي سيستم ايمني

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار