 يك حقوقدان گفت: پولهاي بادآورده ، افرادي كه يك شبه ميليونر ميشوند ،اينترنت ، كامپيوتر ، و فيلمهاي مبتذل نه تنها از دلايل نامرئي وقوع طلاق به شمار ميآيند، بلكه باعث ميشوند تا قبح گناه و ارزش ثواب در جامعه از بين برود.
اصغر كيهاننيا حقوقدان در رابطه با دلايل وقوع طلاق در جامعه گفت: يكسري از عوامل به صورت مرئي و مشخص همانند بيكاري ، اعتياد، مشكلات اقتصادي و غيره از عوامل بروز طلاق در جامعه هستند.
به گفته كيهاننيا، فساد ، اقتصاد بيمار ، تهاجم فرهنگي ، تشنجات خانوادگي از ديگر عوامل طلاق به صورت نامرئي در جامعه هستند.
وي در رابطه با دلايل نامرئي وقوع طلاق در جامعه افزود: پولهاي بادآورده ،افرادي كه يك شبه ميليونر ميشوند ،اينترنت ، كامپيوتر و فيلمهاي مبتذل نه تنها از دلايل نامرئي وقوع طلاق به شمار ميآيد،بلكه باعث ميشوند تا قبح گناه و ثواب در جامعه از بين برود.
كيهاننيا در ادامه صحبتهايش تأكيد كرد: نبايد اجازه دهيم تا دنياي ارتباطات "اينترنت" عامل وقوع طلاق باشد.
وي با بيان اينكه تشنجات خانوادگي در بررسي عوامل طلاق ناديده گرفته مي شود، توضيح داد: تشنجات خانوادگي از بالارفتن فهم افراد و در نهايت بالارفتن انتظارات افراد از يكديگر ايجاد ميشود.
كيهاننيا تصريح كرد: ترجمه كتابها و نشريات زرد، از عوامل ديگري است كه با بيان مسائل در جهت ايجاد اختلاف و تبعيض زن و مرد، قابل بررسي است.
رئيس يكي از مراكز مشاوره خانواده افزود:فرهنگ بيگانه بايد با عرف و سنت و مذهب و مليت هماهنگي داشته باشد در جامعهاي كه ما داريم اين چهار عامل نبايد ناديده گرفته شود.
وي با اشاره به ازدواج موقت و خلاف شرع نبودن آن گفت:نبايد اجازه دهيم ازدواج موقت باعث سوءاستفاده افراد هوسباز شود. ضمن اينكه مانع از اشاعه پديده نوظهور چند همسري در جامعه شويم.
وي در رابطه با مراجعه زوجهاي جوان به مراكز مشاوره گفت: با توجه به اينكه سالهاي زيادي است كه در اين زمينه فعاليت مي كنم ، اكثر زوجهاي جوان در هنگام مراجعه 2 سئوال را ميپرسند ، يكي اينكه آيا امكان ادامه زندگي براي آنها وجود دارد يا خير؟ ديگر اينكه اگر اين امكان وجود ندارد چگونه مي توانيم با استفاده از قوانين به حقوقمان دست پيدا كنيم و از سوي ديگر بتوانيم از يكديگر جدا شويم. |