چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اقتصادی دلخوش : تكميل گزارش ‌تحقيق‌‌و‌تفحص ‌از گمرک ‌

 
 

مهر , يكشنبه 22 ارديبهشت 1387

دلخوش : تكميل گزارش ‌تحقيق‌‌و‌تفحص ‌از گمرک ‌

 
 

کميسيون اقتصادي مجلس 3 پرونده تحقيق و تفحص را در دستور کار داشت که مربوط به تحقيق و تفحص از بانکها ، مناطق آزاد تجاري صنعتي و گمرکات کشور بود.

سيد کاظم دلخوش رئيس هيئت تحقيق و تفحص از گمرکات کشور از اتمام کار اين تحقيق و تفحص در مدت 10 ماه خبر داد و گفت: در دو هفته آينده گزارش اين هيئت در صحن علني مجلس قرائت مي شود.
کميسيون اقتصادي مجلس 3 پرونده تحقيق و تفحص را در دستور کار داشت که مربوط به تحقيق و تفحص از بانکها ، مناطق آزاد تجاري صنعتي و گمرکات کشور بود.
سيد کاظم دلخوش از پايان کار تحقيق و تفحص از گمرکات کشور در مدت 10 ماه خبر داد و گفت: خلاصه اي از مهمترين دستاوردهاي تحقيق و تفحص از گمرکات کشور را در اختيار هيئت رئيسه مجلس قرار داديم که قرار است در هفته جاري و حداکثر در هفته آينده در صحن علني مجلس قرائت شود.
رئيس هيئت تحقيق و تفحص از گمرک اظهار داشت: کميسيون اقتصادي مجلس 3 پرونده تحقيق و تفحص را در دستور کار داشت که مربوط به تحقيق و تفحص از بانکها ، مناطق آزاد تجاري صنعتي و گمرکات کشور بود.
وي در پاسخ به سئوال دستاوردهاي تحقيق و تفحص 10 ماهه گمرک تصريح کرد: يک بخش از کار مربوط به قوانين موجود در گمرک که مورد نگراني دستگاهها است و باعث پيش نرفتن کارها شده که بايد مورد اصلاح و بازنگري قرار گيرد.
دلخوش در ادامه کمک گرفتن از دولت و قوه قضائيه را مطرح کرد و افزود: از دو دستگاه مجريه و قضائيه درخواست نموديم تا راهکارهاي قانوني اصلاح قوانين را براي بررسي در مجلس ارائه کنند.
رئيس هيئت تحقيق و تفحص از گمرک کمبود امکانات را مانع ديگر عدم پيشرفت سريع کارها در گمرکات کشور برشمرد و بيان داشت: مواردي ديگر همچون کمبود نيروي انساني و تجهيزات پيشرفته الکترونيکي باعث کندي انجام ماموريتهاي گمرک شده است.
وي ادامه داد: ضعف در سيستمهاي نظارتي و کنترلي و برخوردهاي سليقه اي برخي مديران و عدم توجه به جايگاه پرسنل شاغل در گمرکات، ضعف در برقراي ارتباط مناسب با مسافرين و حمل و نقل کالاها و همچنين مشکلات کمبود آموزش در مبادي ورودي و خروجي کالا و مردم از موارد ديگر است که هيئت تحقيق و تفحص از گمرک آن را مورد پيگيري قرار داد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: اقتصادی ::
صادرات تخم مرغ آزاد شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار