 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
بازیهای جهانی و المپیك، اولویت فدراسیو ن وزنه برداری است
|
| | | |
 | بهرام افشار زاده گفت : با توجه به تصویب تقویم سال 87 ، برنامه های امسال را با توجه به اولویت هایی كه در نظر داشتیم تنظیم و تصویب كردیم و از ابتدای امسال آن را آغاز كردیم .
|  رئیس فدراسیون وزنه برداری حضور موفق در رقابتهای جهانی جوانان و بازیهای المپیك را از اساسی ترین فعالیت های این فدراسیون درامسال اعلام کرد.
بهرام افشار زاده گفت : با توجه به تصویب تقویم سال 87 ، برنامه های امسال را با توجه به اولویت هایی كه در نظر داشتیم تنظیم و تصویب كردیم و از ابتدای امسال آن را آغاز كردیم .
افشار زاده افزود: اساس كار ما حضور تیم جوانان در مسابقات جهانی كلمبیا كه از 23 تا 29 خرداد برگزار می شود و شركت در رقابتهای المپیك 2008پكن است ، که امیدواریم بتوانیم در این راه به موفقیت دست یابیم.
بهرام افشار زاده در باره سایر برنامه های فدراسیون وزنه برداری هم گفت : پس از این رقابت ها مسابقات نوجوان و جوانان آسیا را در آذرماه پیش رو داریم و سپس مسابقات باشگاههای آسیا ، رقابتهای بین المللی جام نامجو و جام سلماسی را در دستور کار خواهیم داشت .
رئیس فدراسیون وزنه برداری افزود:از اولویت های اصلی كار فدراسیون،آموزش است كه در سال 86 هم این برنامه بطور منظم برگزار شد.
افشار زاده افزود:همچنین در اسفند ماه سال گذشته یك كلاس بین المللی مربیگری با حضور مربیان بین المللی در تهران برگزار كردیم و همزمان با مسابقات بین المللی جام نامجو یك دوره كلاس داوری بین المللی را هم در كیش برپا كردیم .
بهرام افشار زاده گفت : روند كار استعداد یابی ما كه كاری است كه نیاز به توجه ویژه دارد و در سال 87 نیز با جدیت ادامه دارد. ما طراحی ویژه ای را برای ادامه استعداد یابی برای تمام كشور داشتیم كه آنرا به آكادمی المپیك ارائه کردیم .
وی گفت :اکنون سالن شهید کبکانیان صد در صد برای آموزش آماده شده است و پایگاه استعداد یابی بسیار قوی را در آنجا مستقر كرده ایم و امیدواریم امسال شاهد شكوفایی استعدادهای وزنه برداری باشیم .
رئیس فدراسیون وزنه برداری درباره عملكرد وزنه برداران در سال 86هم گفت : در مسابقات آسیایی نوجوانان،17 مدال و در بخش جوانان 16 مدال كسب كردیم ؛ همچنین در رقابتهای آسیایی كه فروردین در چین برگزار شد، نایب قهرمان شدیم ، در مسابقات تایلند موفق به كسب 4 سهمیه شدیم و در مسابقات جهانی جوانان ، نصیر شلال موفق به كسب نشان برنز شد. همچنین در رقابتهای جام نامجو كه با حضور 16 تیم برگزار شد تیم ما مقام نخست را كسب كرد که نشانه موفقیت وزنه برداری در کشور دارد.
افشار زاده در باره مبارزه با دوپینگ هم با اشاره به توجه ویژه فدراسیون وزنه برداری به این موضوع،تاکید کرد:سالم و پاك بودن در وزنه برداری موضوع مهم است و از سال 86 تاكنون 150 نمونه آزمایش دوپینگ از وزنه برداران كشورمان گرفته شده است ، كه خوشبختانه همه نمونه ها منفی بود.
وی در ادامه گفت : سال 86 ، سال درخشانی برای وزنه برداری ایران بود ، تاماش آیان ، رئیس فدراسیون جهانی وزنه برداری هم فدراسیون ایران را از موفق ترین فدراسیون ها دانست،رئیس فدراسیون جهانی كه در بهمن ماه در ایران حضور داشتند برنامه های فدراسیون را تائید كردند و امكانات ایران را بسیار كافی و عالی دانستند .
رئیس فدراسیون وزنه برداری درباره توجه به ورزش پیشكسوتان عنوان كرد : یكی از اساسی ترین كارهایی كه فدراسیون داشته ، توجه خاص به ورزش پیشكسوتان بوده است، در سال 86 مسابقات مختلفی در این سطح برگزار و نایب قهرمانی جهان را در این سطح كسب كردیم.
بهرام افشار زاده افزود:در فروردین 86 هم در خوزستان رقابت های انتخابی برگزار شد و قرار است،امسال ش تیم 25 نفره ایران در مسابقات جهانی كه در یونان برگزار خواهد شد ، شركت کند.
افشار زاده با اشاره به این که به فدراسیون وزنه برداری باید با دید ویژه نگاه كرد،تاکید کرد:وزنه برداری ،اکنون در ایران رو به رشد و نیاز است، نرم افزار و سخت افزار لازم را در اختیار ورزشكاران قرار داده و بودجه ویژه ای نیز برای پیشبرد و استعداد یابی ،به این رشته اختصاص دهیم .
وی ابراز امیدواری کرد:در بیست و نهمین دوره رقابتهای المپیك پکن شاهد موفقیت فدراسیون وزنه برداری باشیم.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|