چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر صفارهرندي: يارانه روزنامه‌ كاهش مي‌يابد

 
 

مهر , پنجشنبه 23 خرداد 1387

صفارهرندي: يارانه روزنامه‌ كاهش مي‌يابد

 
 

صفارهرندي گفت: افزايش يارانه به روزنامه هايي تعلق مي گيرد که هم کارشان را خوب انجام مي دهند و هم استحقاق يارانه را دارند.

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: يارانه روزنامه وجود دارد اما به تدريج کاهش مي يابد و جايگاه خود را به نظامهاي حمايتي ديگر مي دهد.
وي افزود: انتظار اين است که ما مشکلات مطبوعات را پيش از اينکه در محاکم يا افکار مردم قرار بگيرد در بين خودمان حل کنيم.

محمد حسين صفارهرندي شب گذشته در نشست صميمانه با اصحاب مطبوعات شهرستان هاي چهارمحال و بختياري با اشاره به هدفدار کردن يارانه در آينده اظهار داشت: افزايش يارانه به روزنامه هايي تعلق مي گيرد که هم کارشان را خوب انجام مي دهند و هم استحقاق يارانه را دارند.
وي در پاسخ به سوال خبرنگاري با موضوع نقد و تخريب عنوان کرد : بعضي مواقع نقد جاي خود را به تخريب مي دهد که اين امر ناشي از برداشتهاست و بايد صبر و تحمل مديران و مسئولان هم در اين زمينه بيشتر شود.
در حاشيه اين مراسم ، مديرکل ارشاد فرهنگ و ارشاد اسلامي چهارمحال و بختياري با بيان مشکلات مطبوعات محلي استان برگزاري نمايشگاه مطبوعات،حضور خبرنگاران استان در نمايشگاههاي بين المللي، حضور نشريات در جشنواره منطقه اي خوزستان و کمک هزينه سفر به مشهد را از فعاليتهاي مهم در عرصه مطبوعات استان دانست.
در استان چهارمحال و بختياري 9 ماهنامه، هشت هفته نامه و سه نشريه فعاليت مي کنند.

 
 

صفارهرندي: نمايشگاه‌كتاب‌ پاسخگوي ‌هر‌‌ ذائقه بود

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار