چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی فرهنگ و هنر تعویق در اكران فيلم جنجالی «والكری»

 
 

ایسنا , دوشنبه 31 تير 1387

تعویق در اكران فيلم جنجالی «والكری»

 
 

اكران فيلم جنجالی «والكری» باحضور «تام‌ كروز» در نقش عامل ترور نافرجام «آدولف هيتلر» بارديگر به تعويق افتاد.

اكران فيلم جنجالی «والكری» باحضور «تام‌ كروز» در نقش عامل ترور نافرجام «آدولف هيتلر» بارديگر به تعويق افتاد.
فيلم «والكری» كه «تام ‌كروز» در آن نقش «كلوس فان اشتافنبرگ»، عامل ترور نافرجام «آدولف هيتلر» را بازی می‌كند، پس از يک‌بار تعويق قرار بود اكتبر امسال اكران شود، اما سازندگان فيلم روز گذشته اعلام كردند، اين فيلم تا فوريه 2009 آماده‌ اكران نخواهد بود.
درحالی‌كه كه آلمان‌ها خود را برای شصت‌وچهارمين سال توطئه ضد هيتلر آماده می‌كنند، وب‌سايت آلمانی زبان فيلم «والكری» با اعلام اين‌كه اين فيلم به اكران تابستان نخواهد رسيد، تاريخ پنجم فوريه 2009 را برای نمايش آن اعلام كرد.
مدير اجرايی استوديو «بابلسبرگ» اعلام كرد، تاخير در اكران فيلم، موجب فروش بيشتر آن خواهد شد. به گفته وی، كار فيلم‌برداری به پايان رسيده و مراحل پس از توليد آن تا پايان جولای به اتمام می‌رسد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار