چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر رضا کیانیان حاکم مکه می‌شود!

 
 

مهر , دوشنبه 31 تير 1387

رضا کیانیان حاکم مکه می‌شود!

 
 

فیلمبرداری مجموعه 40 قسمتی "مختارنامه" به کارگردانی داود میرباقری در لوکیشن دارالعماره مکه با بازی رضا کیانیان به نقش حاکم مکه از سر گرفته می‌شود.

رضا کیانیان حاکم مکه می‌شود!
فیلمبرداری مجموعه 40 قسمتی "مختارنامه" به کارگردانی داود میرباقری در لوکیشن دارالعماره مکه با بازی رضا کیانیان به نقش حاکم مکه از سر گرفته می‌شود.
سایت سیمافیلم اعلام کرد این مجموعه تلویزیونی به تهیه‌کنندگی محمود فلاح در مرکز سیمافیلم تولید می‌شود و اعضاء گروه صحنه و دکور آن لوکیشن دارالعماره مکه را با ابعاد واقعی بنا کرده‌اند که پیش از این به عنوان دکور کاخ مدائن و کوفه مورد استفاده قرار گرفته بود.
در این لوکیشن کیانیان به نقش حاکم مکه، فریبرز عرب‌نیا در نقش مختار، جعفر دهقان و جمعی دیگر از بازیگران حضور دارند. کیانیان چندی پیش به گروه بازیگران "مختارنامه" پیوست و از امشب اولین پلان حضورش در این مجموعه تلویزیونی مقابل دوربین می‌رود. او سه ماه در این پروژه بازی خواهد داشت.
"مختارنامه" در 40 قسمت 50 دقیقه‌ای داستان زندگی و قیام مختار ابوعبید ثقفی ملقب به ابواسحاق را روایت می‌کند. شهرت مختار به دلیل قیامی است که توسط وی پس از واقعه عاشورا برای خونخواهی شهداء کربلا شکل می‌گیرد. در این مجموعه سه مقطع جوانی، میانسالی و پیری مختار به تصویر کشیده می‌شود.
"مختارنامه" به شیوه 35 میلیمتری توسط عظیم جوانروح فیلمبرداری می‌شود و از نیمه اردیبهشت 83 مقابل دوربین رفته است. داود رشیدی، پرویز پورحسینی، اسماعیل خلج، نسرین مقانلو، بهرام شاه‌محمدلو، کاظم هژیر آزاد، عزیز هنرآموز، صالح میرزاآقایی و جمعی دیگر از بازیگران در این سریال ایفای نقش کرده‌اند.
دیگر عوامل تولید "مختارنامه" عبارتند از مسعود ولدبیگی طراح گریم، محسن شاه‌ابراهیمی مدیر هنری، ایرج شهزادی صدابردار، مسعود میمی مدیر برنامه‌ریزی و جمشید خندان منشی صحنه. نویسندگان متن اولیه حسن میرباقری و محمد بیرانوند بودند و خود میرباقری فیلمنامه کامل آن را نوشت.

 
 

رضا کیانیان و چند حضور توامان
رضا کیانیان و اوجی دیگر
رضاکیانیان و دوران پرکاری

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار