سه شنبه 17 دي 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهی در هموطن 
نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
خرید و فروش دوستانه کامپیوترهای دست دوم
:: نکته آموزشی ::
مروری بر تاریخچه ریزپردازنده ها

اخبار خارجی وبگردی رايس: آرزوي خريد كردن دارم

 
 

جام جم , شنبه 5 مرداد 1387

رايس: آرزوي خريد كردن دارم

 
 

رايس گفت: حتي اگر خريد هم نكنم عاشق پرسه زدن در فروشگاه ها هستم تا ويترين ها و اجناس مختلف را تماشا كنم

كاندوليزا رايس ، وزير امور خارجه آمريكا كه به استراليا سفر كرده است، روز جمعه 25 ژوئيه گفت: آرزو دارد پس از كناره گيري از سياست بتواند بارديگر آزادانه به فروشگاه ها رفته و خريد كند!
رايس كه در مقابل شاگردان يك كالج مخصوص دختران در شهر پرت كه دختر استفن اسميت، وزير خارجه استراليا در آن تحصيل مي كند، سخن مي گفت، افزود: من عاشق پرسه زدن در فروشگاه ها و خريد كردن هستم، افسوس كه اكنون وقت اين كار را ندارم!
رايس به دوران كودكي اش اشاره كرد كه روزهاي يكشنبه پس از كليسا با مادرش براي خريد به مغازه ها مي رفت و گفت: خريد كردن ، يك وقت گذراني عالي است. حتي اگر خريد هم نكنم عاشق پرسه زدن در فروشگاه ها هستم تا ويترين ها و اجناس مختلف را تماشا كنم!
رايس اعلام كرده است: در پايان دوره رياست جمهوري جرج بوش در ماه ژانويه از دنياي سياست كناره خواهد گرفت. اما تا آن زمان بايد خريد كردن و پرسه زدن در فروشگاه ها را فراموش كرده و به سرو كله زدن با ساير سياستمداران ادامه دهد!

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
بودجه 88 در تنگناي زمان
:: فناوری اطلاعات ::
افزایش کوچ کاربران بهGmail
:: روی خط جوانی ::
رفتارهاي مطلوب و نامطلوب ...
:: ورزش ::
اين پرسپوليس بي آزار و بي‌خطر!
:: فرهنگ و هنر ::
عاشورا سرشار از حادثه و اتفاق
:: حوادث ::
يک زن به خاطر موبايل، دخترش را وادار به خودفروشي کرد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::  نقشه سايت  ::  آگهی در هموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار