چهارشنبه 18 دي 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهی در هموطن 
نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
بازار کامپیوتر در یک نگاه
:: نکته آموزشی ::
ارتقا کارایی هارددیسک‌ها با تکنولوژی NCQ

اخبار داخلی فرهنگ و هنر "سه زن" عید فطر روی پرده می‌رود

 
 

مهر , سه شنبه 8 مرداد 1387

"سه زن" عید فطر روی پرده می‌رود

 
 

سخنگوی شورای صنفی نمایش از آغاز اکران فیلم سینمایی "سه زن" به کارگردانی منیژه حکمت در عید فطر امسال خبر داد.

سخنگوی شورای صنفی نمایش از آغاز اکران فیلم سینمایی "سه زن" به کارگردانی منیژه حکمت در عید فطر امسال خبر داد.
محمدرضا صابری با اعلام این خبرگفت: در جلسه شورا اکران "سه زن" برای عید فطر آینده در گروه سینمایی عصر جدید قطعی شد. همچنین نمایش عمومی "مینای شهر خاموش" امیرشهاب رضویان در گروه سینمایی آزاد آغاز خواهد شد.
"سه زن" دومین فیلم حکمت پس از "زندان زنان" و روایتگر قصه سه نسل از زنان جامعه است که یکدیگر را گم کرده‌اند و در جستجو برای یافتن پیوندهای گمشده یکدیگر را بازمی‌یابند. نیکی کریمی، پگاه آهنگرانی، مریم بوبانی، رضا کیانیان، بابک احمدی، مهرداد ضیایی و آتیلا و ستاره پسیانی از بازیگران این فیلم هستند.
مینای شهر خاموش" که در بیست و پنجمین جشنواره فیلم فجر درخشید، درباره بازگشت دکتر پارسا بعد از 33 سال از آلمان به ایران است. او با یکی از دوستان قدیمی پدرش و راننده‌ای جوان به زادگاهش بم می‌رود و در طول سفر برای او و همراهانش اتفاق‌هایی می‌افتد. در این فیلم عزت‌الله انتظامی، شهباز نوشیر، صابر ابر و مهران رجبی بازی کرده‌اند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
بودجه 88 در تنگناي زمان
:: فناوری اطلاعات ::
بایدها ونبایدهای نظام رده‌بندي بازي‌هاي كامپيوتري
:: روی خط جوانی ::
غلبه بر اضطراب امتحان...
:: ورزش ::
20 دی؛ مصاف فوتبال ایران و چین
:: فرهنگ و هنر ::
عاشورا سرشار از حادثه و اتفاق
:: حوادث ::
فرجام تلخ ازدواج با مزاحم تلفني

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::  نقشه سايت  ::  آگهی در هموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار