پنجشنبه 19 دي 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهی در هموطن 
نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
بازار کامپیوتر در یک نگاه
:: نکته آموزشی ::
ارتقا کارایی هارددیسک‌ها با تکنولوژی NCQ

اخبار داخلی فرهنگ و هنر حکمت: "لالایی‌ها" بهانه‌ای برای ابلاغ پیام صلح و دوستی است

 
 

مهر , چهارشنبه 9 مرداد 1387

حکمت: "لالایی‌ها" بهانه‌ای برای ابلاغ پیام صلح و دوستی است

 
 

کارگردان پروژه سینمایی "لالایی‌ها" این فیلم را بهانه‌ای برای ابلاغ پیام صلح، دوستی و عشق مردم ایران‌زمین به جهانیان دانست.

حکمت:
کارگردان پروژه سینمایی "لالایی‌ها" این فیلم را بهانه‌ای برای ابلاغ پیام صلح، دوستی و عشق مردم ایران‌زمین به جهانیان دانست.
منیژه حکمت درباره فیلمبرداری این پروژه سینمایی گفت: دهم مرداد به همراه گروه تولید برای گرفتن چند سکانس راهی افغانستان خواهیم شد و پس از آن به کشورهای تاجیکستان و ازبکستان می‌رویم. فکر می‌کنم حدود یکماه دیگر فیلمبرداری به پایان برسد.
وی درباره دغدغه شخصی خود از ساخت فیلم "لالایی‌ها" گفت: لالایی نخستین فرهنگ شفاهی و دغدغه زنان ایرانی در بستر تاریخی است. این همان صحبت‌های یک مادر و آرزوهایی او برای فرزندی است که در دوران کودکی به او منتقل می‌شود و بچه با آن رشد می‌کند.
کارگردان فیلم سینمایی "سه زن" افزود: لالایی‌ها جدا از شرایط اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و دوره‌های تاریخی شکل گرفته است. البته در این فیلم منظور نهایی من ایران‌زمین است. فرزندانی دلاور که در آغوش مادران خود بزرگ می‌شوند و مرزهای ایران را حفظ می‌کنند. قصه و مفهوم کلی این فیلم ابلاغ پیام صلح، دوستی و عشق ایران‌زمین به مردم جهان است.
حکمت در پایان گفت: در صحنه‌هایی از فیلم ما به بخش‌هایی از کشورهای فارسی‌زبان سفر می‌کنیم که زمانی جزو نقشه ایران بودند. "لالایی‌ها" یک فیلم غیرکلاسیک است که هر قسمت آن قصه خود را دارد؛ قصه‌هایی که نخ تسبیح آنها لالایی است. این پروژه سینمایی یک فیلم درباره هویت ملی است.

 
 

حکمت عیاری و فیلمی مشترک برای جشنواره فجر
سه زن در عروج فیلم صداگذاری می‌شود
احتمال اکران "سه زن" در نوروز 87

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
بودجه 88 در تنگناي زمان
:: فناوری اطلاعات ::
بایدها ونبایدهای نظام رده‌بندي بازي‌هاي كامپيوتري
:: روی خط جوانی ::
غلبه بر اضطراب امتحان...
:: ورزش ::
20 دی؛ مصاف فوتبال ایران و چین
:: فرهنگ و هنر ::
عاشورا سرشار از حادثه و اتفاق
:: حوادث ::
فرجام تلخ ازدواج با مزاحم تلفني

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::  نقشه سايت  ::  آگهی در هموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار