چهارشنبه 18 دي 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهی در هموطن 
نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
بازار کامپیوتر در یک نگاه
:: نکته آموزشی ::
ارتقا کارایی هارددیسک‌ها با تکنولوژی NCQ

اخبار داخلی گوشه و کنار IT دليل ترجمه ICT به ارتباطات و فناوري اطلاعات چيست؟

 
 

ایلنا , جمعه 11 مرداد 1387

دليل ترجمه ICT به ارتباطات و فناوري اطلاعات چيست؟

 
 

به عقيده يك كارشناس آي‌‏تي اين سؤال مطرح است كه به دليل اهميت آي‌‏تي در دنيا چرا ترجمه ICT از فناوري اطلاعات و ارتباطات به ارتباطات و فناوري اطلاعات تغيير كرده است.

به عقيده يك كارشناس آي‌‏تي اين سؤال مطرح است كه به دليل اهميت آي‌‏تي در دنيا چرا ترجمه ICT از فناوري اطلاعات و ارتباطات به ارتباطات و فناوري اطلاعات تغيير كرده است.
كامبيز شهيم، يك كارشناس IT با بيان اين مطلب اظهار كرد: وزارت آي‌‏سي‌‏تي هيچ اقدامي درزمينه پيشبرد آي‌‏تي كشور انجام نداده و تمام توجه خود را معطوف به ارتباطات كرده است به طوريكه ارتباطات كه كار انتقال اطلاعات را به عهده دارد در كشور مهم‌‏تر از آي‌‏تي قلمداد مي‌‏شود.
وي افزود: ارتباطات دنيا هرروز در جهت مثبت و ارتقا يافتن حركت مي‌‏كند اما در ايران در جهت محدود شدن ارتباطات فعاليت مي‌‏شود و به نوعي پهناي باند 128 كيلو بيت نيز زياد تلقي مي‌‏شود.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
بودجه 88 در تنگناي زمان
:: فناوری اطلاعات ::
بایدها ونبایدهای نظام رده‌بندي بازي‌هاي كامپيوتري
:: روی خط جوانی ::
غلبه بر اضطراب امتحان...
:: ورزش ::
20 دی؛ مصاف فوتبال ایران و چین
:: فرهنگ و هنر ::
عاشورا سرشار از حادثه و اتفاق
:: حوادث ::
فرجام تلخ ازدواج با مزاحم تلفني

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::  نقشه سايت  ::  آگهی در هموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار