سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث لباس سياه، ابزار کار دزد حرفه يي

 
 

يكشنبه 13 مرداد 1387

لباس سياه، ابزار کار دزد حرفه يي

 
 

مجرم سابقه داري که با سپردن وثيقه از زندان خارج شده و دست به ده ها فقره سرقت و کلاهبرداري زده بود، در پي تلاش هاي پليس شناسايي و دستگير شد.

لباس سياه، ابزار کار دزد حرفه يي
مجرم سابقه داري که با سپردن وثيقه از زندان خارج شده و دست به ده ها فقره سرقت و کلاهبرداري زده بود، در پي تلاش هاي پليس شناسايي و دستگير شد.
اين متهم که محمود نام دارد و از مدت ها قبل به خاطر انجام کلاهبرداري و سرقت در زندان رشت به سر مي برد، چندي قبل با سپردن وثيقه آزاد شد و از همان زمان اقدامات مجرمانه اش را با به کارگيري شگردهاي مختلف پي گرفت.
محمود در يکي از شگردهايش پس از اطمينان از غيبت صاحب فروشگاه ها در محل کارشان به آنجا مراجعه و با بيان اينکه مبلغي بابت فروش کالا از صاحب فروشگاه طلبکار است، شاگرد مغازه را اغفال و مبلغ زيادي از او دريافت کرد. او براي اينکه بتواند شاگرد مغازه ها را آسان تر فريب دهد طي تماس صوري وانمود مي کرد در حال مکالمه با صاحب فروشگاه است.
اين متهم پس از مدتي روش کارش را تغيير داد و از آن پس با پوشيدن لباس مشکي وانمود مي کرد که عزادار است و بدين ترتيب مقادير زيادي مواد غذايي مانند برنج، روغن و گوشت را در صندوق عقب ماشينش بارگيري مي کرد. صاحبان مغازه ها نيز به احترام معزا بودن او مانعش نمي شدند و داخل مغازه منتظرش مي ايستادند تا وي پس از بارگيري براي پرداخت پول نزد آنها بازگردد اما محمود به سرعت با ماشين از محل دور مي شد.
با افزايش تعداد اين سرقت ها ماموران پليس آگاهي تحقيقات ويژه يي را در اين خصوص آغاز کردند و پس از مدتي موفق شدند متهم را در مخفيگاهش به دام بيندازند.
بنا بر گفته سرهنگ عبادالله کريمي رئيس پليس آگاهي استان گيلان متهم پس از دستگيري به انجام ده ها فقره سرقت و کلاهبرداري اقرار کرده است.

 
 

پرستار خانگي، طراح نقشه سرقت

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار