 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
كردان با راي بالا وزير كشور ميشود
|
| | | |
 | آقاي كردان يك شخصيت شناخته شده و خدوم هستند و كارهاي فراواني را درمسئوليت هاي مختلفي در نهادهاي انقلابي و سپاه و فرمانداري بر عهده داشتند. | نماينده تهران با اشاره به سوابق كردان وزير پيشنهادي كشور گفت: ايشان داراي سوابق خوب و فردي شناخته شده هستند و با راي بالا انتخاب ميشوند.
حسن غفوري فرد با اشاره به سوابق وزراي پيشنهادي رئيس جمهور به مجلس و راي اعتماد مجلس به اين 3 وزير گفت: آقاي كردان يك شخصيت شناخته شده و خدوم هستند و كارهاي فراواني را درمسئوليت هاي مختلفي در نهادهاي انقلابي و سپاه و فرمانداري بر عهده داشتند.
وي افزود: ايشان در زمان اوج درگيرها فرماندار بودند و در يك مقطع زماني نيز معاون صدا و سيما بودند الان نيز قائم مقام وزارت نفت هستند و يك شخصيت شناخته شده لذا شرايطش بسيار خوب و مساعد هست و با راي بالاي انتخاب ميشود.
نماينده تهران با بيان اينكه آقاي حسيني و بهبهاني وزراي پيشنهادي امور اقتصاد و دارايي و راه و ترابري در محافل سياسي و اقتصادي و فني كشور كمتر شناخته شده هستند، اظهار داشت: در عين حال اين دو وزير پيشنهادي هر دو از اساتيد دانشگاه بوده و داراي شخصيت هاي خوبي هستند ولي بايد در جلسه فردا توضيحات خوب و قانع كنندهاي در مورد برنامه هاي خودشان به نمايندگان ملت ارائه دهند تا نمايندگان با شناخت بيشتري به آنها راي اعتماد بدهند.
وي افزود: به نظر من آقاي كردان راي بسيار خوبي دارند و آقاي حسيني هم با وجود اينكه جوان هستند و كمتر در محافل سياسي شناخته شده اند اما به نظر ميآيد از پختگي كامل و اطلاع كافي راجع مسائل اقتصادي برخوردار هستند و دبير كميته تحولات اقتصادي بوده اند و با آقاي رئيس جمهور از نزديك كار كردند لذا ايشان هم از شانس خوبي برخوردار هستند.
غفوري فرد گفت: اميدوارم بهبهاني نيز با توضيحاتي كه فردا در مورد برنامه هاي خود ارائه ميدهند بتوانند مجلس را قانع كنند تا از نمايندگان ملت راي بگيرند. | | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|