 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
آتش افروزی طلبکاران برای خنک کردن دل
|
| | | |
 | «فرهاد بدهی اش را پس نمی داد و دو لیتر بنزین روی ماشینش پاشیدم و آتش زدیم تا حداقل دلمان خنک شود.» | سه مرد که به خاطر اختلاف مالی ، خودرو دوستشان را آتش زدند با تلاش پلیس تهران ردیابی و بازداشت شدند.
شعله های آتش ، بامداد چهارشنبه 15 مرداد 1387 از یک دستگاه پژو 405در خیابان پیروزی تهران زبانه کشید و آتش نشانان تهران را به همراه افسران کلانتری 128 تهران نو برای مهار به تکاپو انداخت.
سپس با افشای عمدی بودن آتش سوزی ، رسیدگی به ماجرا در دستور کار پلیس قرار گرفت.فرهاد (صاحب خودرو) به افسران تجسس گفت : به چند نفر از دوستانم بدهکارم و تصور می کنم آنها ماشین را آتش زده اند.
با ادعای شاکی و به دست آمدن سرنخها، سه نفر از متهمان به نام های مسعود ، همایون و احسان در شرق پایتخت ردیابی و بازداشت شدند.
آنان که می خواستند با ارائه اطلاعات ضد و نقیض ، مسیر پرونده را به بیراهه بکشدند با دیدن مدرک های دادگاه پسند ، لب به بیان حقیقت گشودند:«فرهاد بدهی اش را پس نمی داد و دو لیتر بنزین روی ماشینش پاشیدم و آتش زدیم تا حداقل دلمان خنک شود.»
امروز«رضا جعفری» معاون سرپرست دادسرای جنایی تهران ، تبهکاران را با صدور قرار قانونی روانه بازداشتگاه کرد. | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|