سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی دانش و فناوری موبایل در نقش مترجم

 
 

همشهری انلاین , جمعه 18 مرداد 1387

موبایل در نقش مترجم

 
 

اگر بر زبان تسلط نداشته باشید، این شیوه ترجمه خودکار کاربرد خوبی خواهد داشت، زیرا ممکن است هنگام تایپ برخی حروف را جا بیندازید.

از یک متن عکس می‌گیرید و تلفن همراه‌تان آن را ترجمه می‌کند. تخیل به واقعیت پیوسته است.
در یک رستوران خارجی باید سفارش غذا بدهید، اما از منو غذای آن چیزی سر در نمی‌آورید. این مشکل هر روزه بسیاری از جهانگردان است. باید راه حلی برای این مشکل پیدا کرد.
شرکت مونیخی لینگواتک (Linguatec) متخصص فن‌آوری‌های زبان، برنامه‌ای را تولید کرده است که می‌تواند تصاویر گرفته شده با تلفن همراه را ترجمه کند.
این شرکت اعلام کرد برنامه «Shoot & Translate» به زودی در دسترس قرار می‌گیرد.
عکس عناوینی نوشته‌ای که نمی‌توان آنها را متوجه شد به سادگی با یک دستگاه تلفن همراه گرفته می‌شود، یک فایل متنی (OCR) از آن عکس استخراج شده و به طور خودکار ترجمه می‌شود. بدین ترتیب لغات کنار هم قرار می‌گیرند و پس از ترکیب با هم توسط پردازشگر زبانی به بهترین وجه ممکن به متنی قابل فهم تبدیل خواهند شد.
ریچارد بوش از لینگواتک گفت به ویژه اگر بر زبان تسلط نداشته باشید، این شیوه ترجمه خودکار کاربرد خوبی خواهد داشت، زیرا ممکن است هنگام تایپ برخی حروف را جا بیندازید. این نرم‌افزار همچنین می‌تواند املای لغاتی که عکس آنها گرفته شده است را نیز تصحیح کند. انجمن GSM، اتحادیه‌ای که بیش از 750 اپراتور تلفن همراه را در بر می‌گیرد، به برنامه «Shoot & Translate» لینگواتک عنوان «نوآوری برتر 2009» داد.
این برنامه برای تلفن‌های همراه دارای قابلیت جاوا و دسترسی به اینترنت و همچنین تلفن‌های هوشمند طراحی شده که دوربین آنها دستکم 1.9 مگاپیکسل باشد. حروف باید تا حد امکان تار نباشند. دوربین باید در موازات متن قرار گیرد به طوری که حالت پرسپکتیو پیش نیاید. در حال حاضر قیمت این برنامه برای شش زبان 49 یورو تعیین شده است که عبارتند از: انگلیسی- آلمانی، فرانسوی - آلمانی و همچنین انگلیسی به اسپانیایی، فرانسوی، ایتالیایی یا پرتغالی.

 
 

اتحادیه اروپا به ‌دنبال سیگارهای خودخاموش‌شونده

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار