شنبه 29 اسفند 1388

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهی در هموطن 
نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
رقص در میانه بازارم آرزوست!
:: نکته آموزشی ::
نکاتی برای خرید اسکنر

اخبار داخلی گوشه و کنار IT بررسي چالش‌هاي پيش روي گذار به شبکه هاي ارتباطي نسل بعد ضروري است

 
 

ایتنا , شنبه 19 مرداد 1387

بررسي چالش‌هاي پيش روي گذار به شبکه هاي ارتباطي نسل بعد ضروري است

 
 

سومين همايش فناوري اطلاعات و ارتباطات آذر ماه سال جاري برگزار خواهد شد.

دبيرخانه دايمي همايش فناوري اطلاعات و ارتباطات، بررسي چالش‌هاي پيش روي گذار به شبکه‌هاي ارتباطي نسل بعد را ضروري مي‌داند.
داريوش شوقي بنام، رييس ستاد برگزاري سومين همايش فناوري اطلاعات و ارتباطات با اعلام اين مطلب گفت: سرعت تغييرات تكنولوژيكي در فناوري‌هاي نوين اطلاعاتي و ارتباطي، بسيار بالا و هرگونه عقب ماندگي در اين حوزه هزينه‌زا، موجب اتلاف منابع و منافع و مانع توسعه يافتگي كشور خواهد بود.
وي با تأكيد بر اينكه ارايه سرويس‌هاي متنوع و متعدد مخابراتي به عنوان يكي از نيازهاي مشتريان مستلزم آينده‌نگري و انعطاف در طراحي شبكه‌ها و زيرساخت‌هاي مخابراتي است ادامه داد: از همين رو، سومين همايش فناوري اطلاعات و ارتباطات به اين موضوع توجه ويژه‌اي خواهد داشت.
شوقي بنام از همراهي و مساعدت وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات با دبيرخانه دايمي اين همايش خبر داد و گفت: در سومين همايش فناوري اطلاعات و ارتباطات، نمونه‌هايي از تجارب موفق «شبکه‌های نسل آینده» (Next Generatiom Network ) ارايه مي‌شود. سومين همايش فناوري اطلاعات و ارتباطات آذر ماه سال جاري برگزار خواهد شد.

 
 
   
 
تحليل
:: تا انتخابات ::
فتنه گري هاي 8 ماه اخير قبل از انتخابات برنامه ريزي شده بود
:: اقتصادی ::
فرزين : فرهنگ مصرف جديدي در راه است
:: فناوری اطلاعات ::
BUZZ جای توییتر و فیس‌بوک را تنگ می‌کند
:: روی خط جوانی ::
آينده در دستان تو ...
:: ورزش ::
دايي: عابدزاده حق نشستن روي نيمكت پرسپوليس را ندارد
:: فرهنگ و هنر ::
موسيقي ايران دست‌خوش سلايق شخصي
:: حوادث ::
6 کشته در محور کاشان - قم

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::  نقشه سايت  ::  آگهی در هموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار