 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
هموطن سلام , شنبه 19 مرداد 1387 |
|
پرداخت مشوقهای صادراتی به سال می شود
|
| | | |
 | مهدی فتح الله گفت: این اقدام مطابق ماده 9 دستورالعمل چگونگی پرداخت جوایز و مشوقهای صادراتی سال 1387 که قرار است برای تصویب به هیئت وزیران ارسال شود انجام خواهد شد.
|  سرپرست دفتر امور بنگاههای سازمان توسعه تجارت ایران گفت: نخستین بار جوایز و مشوقهای صادراتی در همان سال به صادرکنندگان پرداخت می شود.
مهدی فتح الله افزود: این اقدام مطابق ماده 9 دستورالعمل چگونگی پرداخت جوایز و مشوقهای صادراتی سال 1387 که قرار است برای تصویب به هیئت وزیران ارسال شود انجام خواهد شد.
وی اضافه کرد: همچنین تعیین ضریب حمایتی 5 درصد برای گروه کالایی صنایع دستی در سال 1387 ، اولویت دادن به توسعه و تجهیز زیر ساخت های صادرات کالا و خدمات کشور ، تشریح نوع حمایت ها برای بهبود روشهای پرداخت جوایز و تغییر سیاست پرداخت مستقیم به غیر مستقیم با نگرش مدیریت بر صادرات کشور از جمله ویژگیهای این پیش نویس است.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|