چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 

اخبار داخلی جاده تندرستی درمان قطعي سرطان خون با شيمي درماني امكان پذير است

 
 

سلامت نیوز , شنبه 19 مرداد 1387

درمان قطعي سرطان خون با شيمي درماني امكان پذير است

 
 

هدف از پيوند مغز استخوان ذخيره سازي مجدد سلولهاي مغز استخوان است که با مقادير بالاي داروهاي شيمي درماني و يا پرتو درماني از بين رفته‌اند.

يک فوق تخصص خون، شيمي درماني را درمان قطعي و کامل سرطان خون دانست.
دکتر اميرعلي حميديه عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي تهران در گفت وگو با ايسنا تصريح کرد: مبتلايان به سرطان خون با روش شيمي درماني طي 5/2 تا 3 سال، درمان قطعي مي‌شوند.
وي گفت: سرطان خون نوعي بيماري پيش رونده و بدخيم اعضاي خون ساز بدن است که با تکثير و تکامل ناقص گلبول‌هاي سفيد خون و پيش سازهاي آن در خون و مغز استخوان ايجاد مي‌شود.
دکتر حميديه در ادامه با اشاره به اين که يکي از روش‌هاي درمان سرطان خون پيوند مغز استخوان است در مورد عوارض اين روش بر رشد کودکان گفت: پيوند مغز استخوان بر رشد و نمو کودکان بي تاثير نيست.
وي در مورد عوارض اين روش بر رشد عقلاني کودکان گفت: تحقيقات زيادي در دنيا بر روي عوارض پيوند مغز استخوان در درمان سرطان خون کودکان بر رشد عقلاني کودکان صورت گرفته اما محققان به نتايج خاصي مبني بر کاهش ضريب هوشي دست نيافته‌اند.
اين فوق تخصص خون در پايان گفت: هدف از پيوند مغز استخوان ذخيره سازي مجدد سلولهاي مغز استخوان است که با مقادير بالاي داروهاي شيمي درماني و يا پرتو درماني از بين رفته‌اند.

 
 

بروز خونریزی معده بعد از سکته مغزی و احتمال فوت سه برابر
از مصرف خودسرانه داروهاي سرماخوردگي در کودکان بپرهيزيد
سلامت محصولات خوني در ايران بسيار بالاست

 
   
 
 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار