سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی گوشه و کنار IT USB 3 می‌آید

 
 

ایتنا , جمعه 25 مرداد 1387

USB 3 می‌آید

 
 

شرکت اینتل مجموعه‌ای از ابزارهای جدید را معرفی كرده که به سازندگان سخت‌افزار اجازه می‌دهد چیپ‌هایی مربوط به نسخه آتی USB بسازند.

نسخه اولیه این استاندارد که در نمایشگاه IDF 2007 بنمایش گذاشته شد اطلاعات را با سرعت 4.8 گیگابیت بر ثانیه جابجا نمود که در مقایسه با سرعت 480 مگابیت بر ثانیه USB 2.0 پیشرفت خوبی بحساب می‌آید.
شرکت اینتل مجموعه‌ای از ابزارهای جدید را معرفی كرده که به سازندگان سخت‌افزار اجازه می‌دهد چیپ‌هایی مربوط به نسخه آتی USB بسازند.
مشخصات نسخه اولیه این رابط که (The Extensible Host Controller Interface (xHCL نام دارد ارتباط بین کنترلر USB و پشته نرم‌افزاری را برقرار ساخته و برنامه‌نویسان را قادر خواهد ساخت تا ضمن ایجاد ارتباط با ابزارهای USB 3 ، چیپ‌های کنترلی برای این ابزارها بسازند.
شرکت اینتل از این رابط بعنوان مجموعه‌ای از ابزارهای ساده شده برای یکپارچه‌سازی ارتباطات فوق‌سریع USB یاد می‌کند.
این شرکت در اطلاعیه‌ای آورده است: «این یک کمک کوچک برای ساخت چیپ‌های سیلیکونی است که بتوانند با استاندارد USB 3.0 کار کنند.»
«صنعت مشتاقانه منتظر معرفی استانداردی است که کارکردی هماهنگ را بین ابزارهای USB 3.0 تضمین نماید.»
شرکت اینتل امیدوار است بتواند استاندارد USB 3.0 را به استانداردی مناسب جهت ایجاد اتصال و ارتباط بین دستگاه‌های رسانه‌ای HD که نیازمند خطوط پرظرفیت می‌باشند، تبدیل کند.
نسخه اولیه این استاندارد که برای اولین بار در نمایشگاه IDF 2007 بنمایش گذاشته شد اطلاعات را با سرعتی برابر با 4.8 گیگابیت بر ثانیه جابجا نمود که در مقایسه با سرعت 480 مگابیت بر ثانیه USB 2.0 پیشرفت خوبی بحساب می‌آید.
اینتل بر روی شرکت‌های مایکروسافت، AMD ، Dell و nVidia بعنوان پشتیبانات اولیه SuperSpeed USB حساب ویژه‌ای باز نموده است.
نسخه سوم USB قرار است تا انتهای سال جاری وارد بازار شود.

 
 

توقف طرح جاه‏طلبانه اینتل
اینتل کاربرد فناوری بی‌سیم را گسترش می‌دهد
همکاری اینتل و فیلیپس درحوزه سيستم های تفريحی

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار