 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
کتابخانه ملی 3 زبانه شد
|
| | | |
 | همزمان با نیمه شعبان بخش اخبار و رویدادهای پایگاه اطلاع رسانی سازمان اسناد و کتابخانه ملی سه زبانه شد . | هموطن آنلاین _همزمان با نیمه شعبان بخش اخبار و رویدادهای پایگاه اطلاع رسانی سازمان اسناد و کتابخانه ملی سه زبانه شد .
حامد یاری مدیر کل روابط عمومی این کتابخانه گفت: با توجه به گسترش ارتباطات بین المللی سازمان اسناد و کتابخانه ملی و بالارفتن میزان مراجعه به پایگاه اینترنتی این سازمان از خارج از کشور ، آخرین اخبار و رویدادهای مرتبط با فعالیت های تخصصی این سازمان در اعیاد شعبانیه به زبان انگلیسی و در نیمه شعبان به زبان فرانسه منتشر شد.
وی با اشاره به اینکه این خبرها از این پس به سه زبان فارسی ، انگلیسی و فرانسه در اختیار علاقمندان قرار می گیرد گفت :خبرهای این پایگاه از طریق پایگاه http://www.nlai.ir قابل دسترسی است .
یاری همچنین به پنج زبانه بودن بخش محتوای پایگاه اطلاع رسانی کتابخانه ملی اشاره کرد و گفت :محتوای موجود بر پایگاه اطلاع رسانی سازمان اسناد و کتابخانه ملی به غیر از زبان فارسی به 5 زبان انگلیسی ، عربی ، ایتالیایی، فرانسوی و روسی فعال است .
در بخش اطلاعات و اخبار سازمان اسناد خبرهای مربوط به این سازمان ، اطلاعیه ها و همایش هایی که این سازمان برگزار می کند درج شده است .
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|