 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
مهر نیوز , سه شنبه 29 مرداد 1387 |
|
کشف 11 مسیر و نقطه تلاقی جدید در کهکشان راه شیری
|
| | | |
 | محققان در حال بررسی ترکیب بندی شیمیایی این ستاره ها برای تعیین یکسان بودن منشا آنها و تعیین خصوصیات کهکشان قبل از در برگیری این ستاره ها هستند.
|  11 مسیر و نقطه تلاقی جدید در میان ستارگان کهکشان راه شیری یافته شد که به گفته محققان این ستاره ها باقی مانده یکی از کهکشانهای کوتوله بوده که توسط کهکشان ما بلعیده شده است.
این مسیرها در طی بررسی شتاب ستارگان توسط محققان دانشگاه کالیفرنیا در منطقه حباب مانند هاله درونی کهکشان راه شیری که مرکز کهکشانی را احاطه کرده است، به دست آمدند که طبق گفته محققان در گذشته در این منطقه تنها دو مسیر از ستارگان وجود داشته است.
تمام ستاره های این مسیر با سرعت بالا و یکسانی حرکت می کنند. این خصوصیت نشان دهنده یکسان بودن منشا آنهاست و این زادگاه به نظر کهکشان های کوچکی هستند که به سمت هم کشیده شده و کهکشان راه شیری را تشکیل داده اند.
طبق یررسی های انجام شده مسیرهایی که به مرکز نزدیکترند دارای عمر طولانی تری هستند زیرا فرصت کافی برای فاصله گرفتن از یکدیگر را داشته اند و همین موضوع باعث جذاب نبودن چهره آنها شده است.
چنین آماری می تواند در تکمیل کردن نمونه شکل گیری کهکشان موثر باشند. در حال حاضر محققان در حال بررسی ترکیب بندی شیمیایی این ستاره ها برای تعیین یکسان بودن منشا آنها و تعیین خصوصیات و شرایط کهکشان قبل از در برگیری این ستاره ها هستند.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: حجاب و عفاف :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|