شنبه 2 آذر 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
  حجاب و عفاف »

دید گاه دو گردشگر فرانسوی در بازدید از نمایشگاه عکس "نور"

افتتاح نمایشگاه عکس عفاف و حجاب (نور) در خانه عکاسان ایران

نمایش فیلمهای منتخب جشنواره نور

توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
راز بازار درایو نوری
:: نکته آموزشی ::
بازیابی فایل های پاک شده

اخبار خارجی دانش و فناوری پرتو درمانی تومورهای سرطان را نابود می کند

 
 

مهر نیوز , سه شنبه 29 مرداد 1387

پرتو درمانی تومورهای سرطان را نابود می کند

 
 

این شیوه از درمان برای کسانی که امید دیگری برای درمان ندارند می تواند کارساز بوده و مستقیما به تومورهای سرطانی حمله کرده و آنها را نابود کند.

محققان اعلام کردند: شیوه های جدید پرتو درمانی می تواند تومورهای سرطانی را که در قسمتهای مختلف بدن گسترش یافته اند را ریشه کن کنند.
محققان معتقدند که این شیوه از درمان برای کسانی که امید دیگری برای درمان ندارند می تواند کارساز بوده و مستقیما به تومورهای سرطانی حمله کرده و آنها را نابود کند.
تجربیات نشان داده که استفاده از این درمان در 29 بیمار در مدت 10 ماه 6 الی 21 درصد باعث توقف رشد تومورها به مدت 2 سال شده است. حتی در صورت رشد تومورهای جدید، تومورهایی که مورد هدف تشعشع قرار گرفته بودند به کلی متوقف شدند.
تحقیقات نشان می دهد که تجویز میزان بیشتری از پرتو ضرری به بیمار نمی رساند.
در سیستمهای جدید پرتودرمانی کنترل بیشتری در تاباندن مستقیم پرتو به تومورها و عدم تابش آن به نسوج سالم بدن وجود دارد. همچنین سیستمهای پیشرفته تصویربرداری نیز جایگاه دقیق تومورهایی که شاید توسط پزشک دیده نشده اند را در بدن بیمار مشخص می کند.
به دلیل وجود تاثیرات جنبی مانند خونریزی داخلی در بعضی از بیماران، محققان امیدوارند بتوانند رمز ژنتیکی یا علائم خاصی را در بدن بیمارانی که این درمان بر روی آنها تاثیر مثبت گذاشته بود بیابند تا بتوانند از آن در درمان سایر بیماران نیز استفاده کنند.

 
 

کنترل حرکات روبات به وسیله سلولهای مغز موش
کشف نوعی باکتری که از سم ارسنیک تغذیه می کند
سیستم جدید راهیابی شخصی تولید شد

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
لاریجانی و طرح تحول اقتصادی
:: فناوری اطلاعات ::
فهرست زنان فعال و تاثيرگذار در وب 2
:: حجاب و عفاف ::
دید گاه دو گردشگر فرانسوی در بازدید از نمایشگاه عکس "نور"
:: روی خط جوانی ::
برای یک انتقاد منطقی...
:: ورزش ::
مردي كه «نقاب مصلحت انديشي‌ها» را شكست
:: فرهنگ و هنر ::
رحيم مشايي: ثبت روز "كوروش" در تقويم ملي ايران
:: حوادث ::
دستبرد اينترنتي به حساب مشتريان يک بانک خصوصي ناموفق ماند

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار