 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
15 تهرانی را با تعارف آبمیوه مسموم به روز سیاه نشاندند
|
| | | |
 | تبهکاری که با ترفند تعارف آبمیوه آغشته به مواد بیهوشی ، اموال مسافران را می دزدید با تلاش پلیس پایتخت دستگیر شد. | تبهکاری که با ترفند تعارف آبمیوه آغشته به مواد بیهوشی ، اموال مسافران را می دزدید با تلاش پلیس پایتخت دستگیر شد.
مرد جوانی به نام «حامد» که خود را کارگر پایانه مسافربری غرب معرفی می کرد عصر دیروز با حالی پریشانی به کلانتری 135 آزادی رفت و از دزدیده شدن 150 هزار تومان پول نقدش به دست یک مسافرنما خبر داد.
وی گفت:«ظهر ، خسته از کار روی صندلی نشسته بودم که مرد خوش ظاهری کنارم نشست و با ریختن طرح دوستی ، آبمیوه تعارف کرد.من تا نوشیدنی را سرکشیدم از حال رفتم و وقتی به هوش آمدم که در بیمارستان بودم.آن موقع نه خبری از پول هایم بود و نه مسافر به اصطلاح دست و دلباز.
به دنبال این شکایت ، تلاش برای دستگیری متهم آغاز شد و پلیس که احتمال می داد او دوباره در اطراف پایانه مسافربری غرب ، آفتابی شود مراقبت نامحسوس را در دستور کار خود قرار داد.
تدبیر ماموران ، خیلی زود نتیجه داد و متهم 33ساله به نام «مجید» هنگام اجاره تازه ترین نقشه شومش نقره داغ شد.
این مرد وقتی با مالباخته و مدرک های دادگاه پسند رو به رو شد هیچ راهی برای پنهان کردن حقیقت نیافت و به 15 فقره جرم مشابه اعتراف کرد.
امروز «مجید» در حالی با صدور قرار قانونی از سوی «رضا جعفری» معاون سرپرست دادسرای جنایی تهران روانه بازداشتگاه شد که تحقیق جامع تر افسران اداره آگاهی مرکز برای دستگیری همدستش (سالار) ادامه دارد. | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: حجاب و عفاف :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|