 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
همشهری انلاین , سه شنبه 29 مرداد 1387 |
|
خودروها به پرواز در ميآيند
|
| | | |
 | طراحان اين خودروهاي پرنده معتقدند كه طرح آنها بيشتر به يك هواپيما نزديك است و روياي خيلي از مردم را به واقعيت تبديل خواهد كرد. | 
واشنگتن: يك شركت خودروسازي اعلام كرده است كه تا كنون 50 سفارش براي توليد خودروهاي پرنده دريافت كرده است. اين خودروهاي دو سرنشينه اين قابليت را دارند كه در آسمان پرواز كنند و به اين ترتيب با كمك آنها ميتوان از شر ترافيك سنگين خلاص شد.
طراحان اين خودروهاي پرنده معتقدند كه طرح آنها بيشتر به يك هواپيما نزديك است و روياي خيلي از مردم را به واقعيت تبديل خواهد كرد. اين كارشناسان از سال 2004 تا كنون در حال كار بر روي اين پروژه هستند.
بر طبق اين طرح خودروي پرنده ميتواند ظرف مدت 15 ثانيه از خودرو به هواپيما تبديل شود. اين شركت خودروسازي اميدوار است تا پايان سال جاري ميلادي اولين نمونه از اين خودرو را توليد كند و تا سال 2010 همه سفارشها را به دست مشتري برساند. البته هنوز قيمت اين خودرو مشخص نشده است.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: حجاب و عفاف :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|