شنبه 2 آذر 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
  حجاب و عفاف »

دید گاه دو گردشگر فرانسوی در بازدید از نمایشگاه عکس "نور"

افتتاح نمایشگاه عکس عفاف و حجاب (نور) در خانه عکاسان ایران

نمایش فیلمهای منتخب جشنواره نور

توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
راز بازار درایو نوری
:: نکته آموزشی ::
بازیابی فایل های پاک شده

اخبار داخلی فرهنگ و هنر سماکباشی :افخمی بازیگرانش را احیا می‌کند

 
 

مهر , چهارشنبه 30 مرداد 1387

سماکباشی :افخمی بازیگرانش را احیا می‌کند

 
 

بازیگر مجموعه تلویزیونی "عملیات 125" بازی در این پروژه را از بهترین تجربه‌های خود می‌داند و معتقد است بهروز افخمی بازیگر را احیا می‌کند .

بازیگر مجموعه تلویزیونی "عملیات 125" بازی در این پروژه را از بهترین تجربه‌های خود می‌داند و معتقد است بهروز افخمی بازیگر را احیا می‌کند
کاوه سماکباشی درباره حضور خود در مجموعه "عملیات 125" ساخته بهروز افخمی گفت: آرش شخصیتی جذاب و خاص بود. نقش‌هایی که قبلا بازی کرده‌ام معمولا شباهت‌هایی به من داشتند، اما این نقش کاملا از من دور بود و همین وی‍‍‍‍ژگی آزمونی بود تا توانایی‌هایم را محک بزنم.
وی ادامه داد: در ابتدای کار دلهره زیادی داشتم و نگران بودم نتوانم نقش را آنطور که باید اجرا کنم. اما در صحبت‌هایی که با افخمی داشتم از راهنمایی‌هایش استفاده کردم. او کدهایی می‌داد که در اجرای نقش کمک زیادی به من می‌کرد. افخمی کارگردانی است که بازیگرش را احیا می‌کند و فرصت بهتر شدن به او می‌دهد.
بازیگر "عملیات 125" گفت: آرش جوانی جدی است. قواعد و عقاید خاص دارد، بامعرفت است و روابطش با دیگران بر حسن نیت استوار شده و در بخش‌های بعد وجوه دیگر او بیشتر دیده می‌شود. مجموعه به درون آدم‌ها نزدیک می‌شود و شخصیت‌ها نسبت به حوادث بیشتر اهمیت دارند. البته سکانس‌های جذاب اکشن در "عملیات 125" طراحی شده که حال و هوایی خاص به آن می‌دهد.
سماکباشی این روزها مشغول بازی در مجموعه 15 قسمتی "یلدا" به کارگردانی مسعود رشیدی و تهیه‌کنندگی افشین زمانی است. او در این مجموعه نقش یک خبرنگار و تهیه‌کننده تلویزیون را بازی می‌کند. "عملیات 125" جمعه‌ها از شبکه تهران پخش می‌شود.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
لاریجانی و طرح تحول اقتصادی
:: فناوری اطلاعات ::
فهرست زنان فعال و تاثيرگذار در وب 2
:: حجاب و عفاف ::
دید گاه دو گردشگر فرانسوی در بازدید از نمایشگاه عکس "نور"
:: روی خط جوانی ::
برای یک انتقاد منطقی...
:: ورزش ::
مردي كه «نقاب مصلحت انديشي‌ها» را شكست
:: فرهنگ و هنر ::
رحيم مشايي: ثبت روز "كوروش" در تقويم ملي ايران
:: حوادث ::
دستبرد اينترنتي به حساب مشتريان يک بانک خصوصي ناموفق ماند

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار