سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث شوت زندگی رفیق با توپ فوتبال

 
 

چهارشنبه 30 مرداد 1387

شوت زندگی رفیق با توپ فوتبال

 
 

پدر و مادر قربانی به خاطر رضای خدا از قصاص «قاسم» چشم پوشی کردند.

شوت زندگی رفیق با توپ فوتبال
پسری که در یک بوستان تهران دوستش را قربانی خشم خود کرد و با جلب رضایت خانواده داغدار به زندگی برگشت امروز در شعبه 74 دادگاه کیفری از جنبه عمومی جرم محاکمه شد.
در نشست رسیدگی به این پرونده که در شعبه 74 دادگاه کیفری تهران به ریاست قاضی «کوه کمره ای» برگزار شد ابتدا نماینده دادستان به تشریح کیفر خواست پرداخت.
وی اعلام کرد:احمد 18ساله ، سال 1384 هنگام بازی فوتبال در بوستان «نرگس» دوست 16 ساله اش «قاسم» را با کارد کشت و حالا با توجه به مدرک های موجود و همچنین تقاضای اولیای دم از محضر دادگاه برایش حکم قصاص نفس می خواهم.
وقتی نوبت به پدر داغدار رسید در جایگاه ویژه قرار گرفت و برای قاتل پسرش حکم اشد مجازات خواست.
سپس «احمد» روبه روی پنج قاضی ایستاد و گفت:با دوستانم سرگرم بازی فوتبال بودیم که قاسم شوت محکمی زد و توپ پاره شد. من هم در در یک لحظه کنترلم را از دست دادم و چاقو کشیدم.
مجرم که سرش را پایین انداخته بود،اضافه کرد: از کرده ام پشیمانم و حالا از خانواده قاسم می خواهم به جوانی ام رحم کند و از خونخواهی بگذرد.
با پایان حرف های پسر جنایتکار ، قاضی کوه کمره ای و چهار مستشار واردشور شدند و وی را به مرگ محکوم کردند.
حکم در شعبه 27 دیوان عالی کشور تایید شد اما با تلاش مسئولان دایره اجرای احکام دادسرای جنایی تهران ، پدر و مادر قربانی به خاطر رضای خدا از قصاص «قاسم» چشم پوشی کردند.
بدین ترتیب وی امروز در شعبه 74 دادگاه کیفری از جنبه عمومی جرم به پنج سال زندان با احتساب روزهای بازداشت محکوم شد.

 
 

راز ازدواج سوم قربانی ثروتمند در دادگاه کیفری فاش شد
عامل جنایت شیطانی اعتراف کرد
قرار مجرمیت برای 2 پسر هوسران

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار