چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی نفت و انرژی نعمت زاده : سهميه ‌بنزين ‌احتمالاً ماهي100ليتر

 
 

مهر , سه شنبه 5 شهريور 1387

نعمت زاده : سهميه ‌بنزين ‌احتمالاً ماهي100ليتر

 
 

مدير عامل شرکت ملي پالايش و پخش فرآورده‌هاي نفتي از درخواست اين شرکت به ستاد مديريت حمل و نقل و مصرف سوخت کشور براي کاهش سهميه خودروهاي شخصي در دور جديد سهميه بندي خبر داد.

مدير عامل شرکت ملي پالايش و پخش فرآورده‌هاي نفتي از درخواست اين شرکت به ستاد مديريت حمل و نقل و مصرف سوخت کشور براي کاهش سهميه خودروهاي شخصي در دور جديد سهميه بندي خبر داد.
محمد رضا نعمت زاده امروز سه‌شنبه در يک نشست خبري با بيان اينکه ميزان سهميه تعلق يافته به خودروهاي شخصي بايد اصلاح شود ،گفت: دليلي وجود ندارد که 9 ميليون دستگاه خودرو از سهميه يکسان 120 ليتري بهره مند باشند.
وي از درخواست شرکت ملي پالايش و پخش فرآورده هاي نفتي براي تعديل سهميه بنزين خودروهاي شخصي به ستاد مديريت حمل و نقل و مصرف سوخت کشور خبر داد و افزود: خودروهايي که به بنزين مازاد نياز دارند مي توانند از بنزين آزاد استفاده کنند.
نعمت زاده با ابراز اميدواري مبني بر اينکه اين تصميم مورد قبول واقع شود، گفت: معتقد هستيم سهميه 100 ليتري براي خودروهاي شخصي کفايت مي کند.

نياز به 6 ميليارد دلار ديگر براي واردات بنزين
معاون وزير نفت در ادامه در خصوص بودجه واردات بنزين توضيح داد؛ ميزان بودجه مصوب براي واردات بنزين 3.3 ميليارد دلار است، اين در حالي است که به نظر مي رسد اگر سير نزولي قيمت نفت ادامه داشته باشد حداقل به 6 ميليارد دلار ديگر براي واردات بنزين نياز داريم.
به گفته وي، برنامه وزارت نفت واردات 19 تا 20 ميليون ليتر بنزين در روز است و وزارت نفت پيش از اين درخواست 8 ميليارد دلار بودجه براي واردات اين فرآورده ها داده بود.

سرما شديد نباشد مشکلي براي تامين سوخت نداريم
نعمت زاده در ادامه در خصوص تامين سوخت زمستاني يادآور شد؛ در صورتي که سرماي پيش بيني نشده اي در فصل زمستان نداشته باشيم مشکلي براي تامين سوخت نخواهيم داشت اما در غير اين صورت از نظر سوخت رساني مشکلي نداريم و فقط ممکن است از لحاظ حمل و نقل مشکل به وجود آيد.
معاون وزير نفت درباره عملکرد شرکت ملي پالايش و پخش فرآورده هاي نفتي در توليد فرآورده خاطر نشان کرد: به دليل فصل تعميرات در 5 ماه گذشته ميزان توليد فرآورده در پالايشگاه هاي کشور با افت مواجه شده بود اما در چند روز گذشته حدود 90 ميليون ليتر نفت گاز در کشور توليد شد اين در حالي است که 43.5 ميليون ليتر بنزين در مدت ياد شده در کشور توليد شده است.

توليد بنزين تا پايان سال بايد به بيش از 45 ميليون ليتر برسد
وي با بيان اينکه در حال حاضر توان توليد 94 ميليون ليتر نفت گاز در کشور وجود دارد، گفت: طبق برنامه زمانبندي شده توليد بنزين نيز تا پايان سال بايد به بيش از 45 ميليون ليتر برسد.
مدير عامل شرکت ملي پالايش و پخش با اشاره به اينکه در 6 ماه دوم سال مصرف نيروگاه ها به دليل استفاده از سوخت مايع افزايش پيدا مي کند، اضافه کرد: پيش بيني مي کنيم از اول آبان 20 تا 25 ميليون ليتر واردات نفت گاز داشته باشيم اين در حالي است که متوسط مصرف 5 ماه اخير اين فرآورده 10 ميليون ليتر بوده است.

بودجه واردات بنزين به پايان رسيده است
نعمت زاده همچنين با تاکيد براينکه بودجه واردات بنزين به پايان رسيده است، افزود: شرکت ملي نفت واردات بنزين را طبق روال گذشته و ازطريق معاوضه نفت خام انجام مي دهد و مشکلي در اين خصوص وجود ندارد.
وي با بيان اينکه از 12 سال پيش تاکنون پالايشگاه جديدي در کشور ساخته نشده است، ياد آور شد: اين موضوع باعث شده توليد نسبت به تقاضا کمتر باشد .
معاون وزير نفت همچنين مصرف بنزين آزاد در کشور را روزانه 2.6 ميليون ليتر اعلام کرد و گفت: در خصوص افزايش قيمت بنزين سوپر هيچ پيشنهادي از سوي شرکت ملي پالايش و پخش مطرح نشده و ستاد مديريت حمل و نقل و مصرف سوخت اين موضوع را پيگيري مي کند.
نعمت زاده با بيان اينکه هيچ برنامه اي براي تغيير سهميه خودروهاي دو گانه سوز مطرح نيست، افزود: به دليل کمبود جايگاه هاي عرضه CNG ترجيح داده شد سهميه اين نوع خودروها بدون تغيير باقي بماند.
وي در بخش ديگري از سخنانش بحث تخلف در جايگاه هاي عرضه سوخت را تکذيب کرد و گفت: طبق بررسي موسسه استاندارد حدود يک چهارم جايگاه هاي کشور از دقت لازم در اندازه گيري برخوردار نبوده اند.
معاون وزير نفت همچنين در خصوص تخلف يک جايگاه عرضه سوخت در جاده هاي شمالي کشور توضيح داد؛به دليل بارندگي در اين منطقه و شيب منطقه اي که منبع سوخت در آن قرار داشته است، حدود 400 ليتر آب وارد مخزن بنزين شده که مشکلاتي را براي برخي از خودروها به وجود آورده بود.
به گفته نعمت زاده پس از اطلاع از اين موضوع اين مسئله پيگيري و جايگاه ياد شده با جريمه مواجه شد.
وي با بيان اينکه تبديل تلمبه هاي يک نازله به دو نازله در دستور کار وزارت نفت قرار دارد، افزود: اين در حالي است که ما نمي توانيم بخش خصوصي را مجبور به اعمال تغييرات کنيم.
100 جايگاه عرضه سوخت تا آخر سال آينده در تهران راه‌اندازي مي‌شود
معاون وزير نفت در ادامه با بيان اينکه از جايگاه هاي سيار عرضه سوخت به صورت موقت استفاده خواهد شد، از افزوده شدن 100 جايگاه عرضه سوخت تا اواخر سال آينده در تهران خبر داد.
نعمت زاده همچنين در خصوص مجهز شدن جايگاه ها به سيستم الکترونيکي خاطر نشان کرد: ما پيشتر آمادگي خود را اعلام کرده ايم اما بررسي اين موضوع برعهده سيستم بانکي کشور است.

بايد پالايشگاه بسازيم
وي ساخت پالايشگاه را بسيار اقتصادي و با صرفه دانست و گفت: ساخت پالايشگاه يک صنعت زير بنايي است که اثرات مثبت زيادي دارد.
به گفته معاون وزير نفت منافع ايجاب مي کند در کشوري مانند ايران که از ذخاير عظيم نفتي برخوردار است، ساخت پالايشگاه را در دستور کار خود قرار دهد و نيمي از صادرات نفت خام کشور از طريق فرآورده باشد.
نعمت زاده در خصوص واگذاري شرکتهاي زير مجموعه به بورس نيز گفت: بر اساس قانون موجود اگر شرکتي واگذار شود بايد 70 درصد مبلغ فروش در اختيار شرکت مادر قرار گيرد اما سازمان خصوصي سازي معتقد است 30 درصد اين مبلغ بايد در اختيار شرکت مادر قرار داده شود.
وي با تاکيد بر اينکه بايد روي اين موضوع تفاهم حاصل شود، گفت: اگر اين اعتبار را به ما ندهند قادر به توسعه نخواهيم بود.
معاون وزير نفت پيشرفت خط لوله نکا -جاسک را مناسب ارزيابي کرد و گفت: طبق قرارداد اسناد بايد تا آخر مهر ماه آماده شود اما ممکن است پيمانکار يک ماه تاخير داشته باشد.
نعمت زاده همچنين سهم شرکت ملي پالايشگاه و پخش را در ساخت پالايشگاه هاي جديد بسيار اندک توصيف کرد و در خصوص پروژه هاي اين شرکت در خارج از کشور يادآور شد: در مالزي بحث زمين قطعي شده و عمليات مهندسي و مطالعات امکان سنجي در حال انجام است و اميدواريم پروژه فعال تر به کار خود ادامه دهد تا پيشرفت مورد نظر ما حاصل شود.
وي پيشرفت پالايشگاه اندونزي را مناسب دانست و گفت: در اين پالايشگاه مطالعات مختلف فني و اقتصادي در حال انجام است و اميدواريم تا 3 ماه آينده قرارداد طراحي مهندسي را منعقد کنيم.
به گفته معاون وزير نفت در سوريه نيز تاسيس شرکت در شرف انجام است، اين در حالي است که در سريلانکا توسعه پالايشگاه اين کشور در دستور کار قرار دارد.
نعمت زاده از جايگزيني يک شرکت فرانسوي - چيني به جاي پيمانکار ايتاليايي پالايشگاه خليج فارس خبر داد و گفت: طرح واردات گازوئيل مربوط براي خودروهاي ديزلي را آماده کرده ايم.

 
 

نعمت‌زاده: مشكلي در تامين بنزين جايگاه‌ها نيست
نعمت‌زاده : استقبال از حضور بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در توسعه پالایشگاه‌ها
نعمت زاده: قيمت بنزين هنوز نهايي نشده است

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار