چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی دانش و فناوری استفاده از آنزیمها برای بازیافت کاغذ

 
 

مهر نیوز , دوشنبه 11 شهريور 1387

استفاده از آنزیمها برای بازیافت کاغذ

 
 

استفاده از این آنزیم می تواند جایگزین مناسبی برای مواد شیمیایی رایج مورد استفاده در این صنعت باشد.

محققان مالزیایی موفق به ارائه شیوه ای جدید، ارزان و حامی محیط زیست برای تسریع در بازیافت کاغذ شدند.
تاکنون بزرگترین مشکل در بازیافت کاغذهای باطله، ایجاد روشی پاک و کم هزینه برای تفکیک مواد شیمیایی و جوهر ناشی از عبور کاغذ از میان چاپگر ها و دستگاه های کپی از روی کاغذ بوده است. شیوه های رایج جوهر زدایی بسیار پر هزینه بوده و نیاز به مقادیر زیادی مواد شیمیایی دارد که باعث افزایش آلودگی محیط زیست خواهد شد.
محققان در دانشگاه ساراواک مالزی برای حل این مشکل موفق به ارائه شیوه ای جدید برای پاکسازی کاغذهای مورد بازیافت به کمک عوامل زیستی شدند.
این شیوه که در آن از آنزیمهای طبیعی استفاده می شود از گذشته به دلیل کارایی بالا و آلودگی کم مورد توجه محققان قرار داشته است. نتیجه استفاده از آنزیمها در جوهر زدایی برابر با استفاده از مواد شیمیایی بوده و حتی می تواند باعث بهبود روند پاکسازی بدون وارد آمدن صدمات فیزیکی به کاغذ شود.
محققان از تهیه آنزیمی که باعث تولید باکتریهایی میله ای به نام "BL-P7" در محیط آزمایشگاهی می شود، برای جدا سازی جوهر از کاغذهای باطله سود جستند. این آنزیمها در محیط های قلیایی از پایداری و ثاثیر بیشتری برخوردار خواهند بود.
استفاده از این آنزیم توانست به میزان زیادی در کاهش و جداسازی آثار مواد مختلف به جا مانده بر روی نسوج کاغذ تاثیر گذارد و به گفته محققان این ماده می تواند جایگزین مناسبی برای مواد شیمیایی رایج مورد استفاده در این صنعت باشد.

 
 

روباتها پیش بینی می کنند!
نیروی اشعه ایکس در چشم انسان

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار