 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
مهر نیوز , شنبه 16 شهريور 1387 |
|
ارائه نقشه ژنومیک دو نوع مرگبار از سرطانها
|
| | | |
 | دانشمندان با استفاده از یافته های این بررسی، قادر شده اند تا جهشهای ژنتیکی مرتبط با پیدایش تومورهای سرطانی را مورد بررسی دقیق قرار دهند. | 
دانشمندان با ارائه نقشه دقیقی از ژنوم دو نوع مرگبار از سرطانها گام بلندی به سوی شناخت دقیق این نوع تومورها برداشتند.
دانشمندان دانشگاه جان هاپکینز موفق شده اند در این پروژه نقشه ژنومیک نوعی از تومورهای مغزی و سرطان لوزالمعده را ارائه کنند.
دانشمندان دانشگاه جان هاپکینز در این بررسی، مطالعه ابتدایی بر روی بیش از 20 هزار ژن متعلق به 24 بیمار مبتلا به سرطان لوزالمعده و تومورهای سرطانی را انجام دادند.
این دانشمندان همچنین تمرکز خود را بر روی 22 بیماری معطوف کردند که به نوعی سرطان مغزی بدخیم موسوم به glioblastoma multiforme مبتلا هستند.
نتایج این تحقیقات به جهت اهمیت بالایی که از آن برخوردار بوده است در شماره های اخیر نشریه های معتبری نظیر نیچر و ساینس به چاپ رسیده است.
دانشمندان این دانشگاه با استفاده از یافته های این بررسی، قادر شده اند تا جهشهای ژنتیکی مرتبط با پیدایش تومورهای سرطانی را مورد بررسی دقیق قرار دهند.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|