 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
مهر نیوز , يكشنبه 17 شهريور 1387 |
|
ثبت نزدیکترین تصاویر از ابرسیاه چاله مرکز کهکشان راه شیری
|
| | | |
 | این تلسکوپ بسیار عظیم قادر است تا جزئیات موجود در فضا را بیش از یکهزار بار دقیقتر از تلسکوپ فضایی هابل رؤیت کند. | 
تیمی از اخترشناسان بین المللی در رصدخانه Haystack دانشگاه MIT از ثبت نزدیکترین تصاویر از ابرسیاه چاله مرکز کهکشان راه شیری خبر دادند.
این اخترشناسان بشقابهای رادیویی نصب شده در هاوایی، آریزونا و کالیفرنیا را به یکدیگر متصل کرده تا تلسکوپ مجازی عظیمی به عرض 2800 مایل خلق کنند.
این تلسکوپ بسیار عظیم قادر است تا جزئیات موجود در فضا را بیش از یکهزار بار دقیقتر از تلسکوپ فضایی هابل رؤیت کند.
هدف اصلی کیهانی این مشاهدات نقطه ای از کهکشان راه شیری موسوم به Sagittarius A* است که ابرسیاه چاله این کهکشان در آن قرار گرفته است.
به گفته اخترشناسان چگالی این ابرسیاه چاله 4 میلیون بار بیشتر از خورشید است.
بر اساس گزارش ساینس دیلی، Sagittarius A* حدود سه دهه پیش کشف شد با این حال برای نخستین بار است که چنین تصاویر بسیار شفاف و با جزئیات کاملی از آن تهیه شده است.
نتایج و جزئیات این پروژه تحقیقاتی - فضایی در تازه ترین شماره نشریه نیر به چاپ رسیده است.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|