چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی دانش و فناوری کشف دو مولکول مشتق کننده سلول بنیادی از نسوج بدن

 
 

مهر نیوز , سه شنبه 19 شهريور 1387

کشف دو مولکول مشتق کننده سلول بنیادی از نسوج بدن

 
 

هر یک از این مولکولهای جدید که EC23 و EC19 نام دارند، می توانند در تبدیل سلولها به نوع خاصی از نسوج موثر واقع شود.

دانشمندان انگلیسی موفق به کشف دو مولکول ترکیبی جدید شدند که می توان با استفاده از آنها نسوج مختلفی از بدن انسان را از سلولهای بنیادی مشتق کرد.
انستیتو سلولهای بنیادی شمال و شرق انگلستان موفق به ارائه دو مولکول ترکیبی شدند که می تواند در مشتق کردن سلولهای بنیادی و تبدیل آنها به انواع دیگر نسوج موثر واقع شود. استفاده از این مولکولها همچنین می تواند میزان استفاده از جانوران را در آزمایشهای علمی بکاهد.
این مولکولها در طی تحقیقاتی به دست آمدند که برای افزایش مقاومت مولکولهایی که به صورت رایج در اشتقاق نسوج از سلول های بنیادین مورد استفاده قرار می گیرند(ATRA) صورت گرفته بود زیرا مولکولهای ATRA در مقابل نور و حرارت و جریان هوا حساس بوده و تغییر شکل می دهند.
هر یک از این مولکولهای جدید که EC23 و EC19 نام دارند، می توانند در تبدیل سلولها به نوع خاصی از نسوج موثر واقع شود.
برای مثال EC23 می تواند به طور خاص در تولید یاخته های عصبی که در انجام آزمایشهای دارویی مرتبط با اختلالات عصبی در آزمایشگاهها مفید هستند، موثر بوده و EC19 نیز می تواند در تولید سلولهای مخاطی که سطوح مختلف درونی و بیرونی بدن انسان را تحت پوشش قرار داده اند، موثر واقع شود.
به گفته محققان نکته مهم در این مولکولها پایداری و مقاومت آنها است به این معنی که برخلاف مولکولهای ATRA گذشت زمان و نور تغییری در آنها ایجاد نکرده و باعث تضمین نتایج آزمایشهای علمی و سرعت بخشیدن به گسترش داروهایی خواهد شد که از سلولهای بنیادی مشتق خواهند شد.
در حال حاضر محققان با استفاده از این مولکولهای ترکیبی در تلاش برای ارائه ابزار مولکولی برای استفاده خاص در تحقیقات سلولهای بنیادی و گسترش تولید داروهای بر گرفته از این نوع سلولها هستند.

 
 

ساخت ماسک - دوربین غواصی برای عکاسی راحت تر در زیر آب
ساخت نانو ذرات شیشه ای با مقاومت بالا
کشف راز زندگی زنبورها برای مقابله با مهاجمان

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار