چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی دانش و فناوری نسل جدید پروتزهای کاشت حلزون شنوایی در شیراز استفاده می شود

 
 

مهر نیوز , يكشنبه 31 شهريور 1387

نسل جدید پروتزهای کاشت حلزون شنوایی در شیراز استفاده می شود

 
 

عمل کاشت حلزون فقط در شهرهای شیراز، تهران و مشهد انجام می شود و تا کنون با کمک این روش 220 ناشنوا در بیمارستان خلیلی شیراز شنوا شده اند

رئیس مرکز کاشت حلزون شنوایی استان فارس گفت: مرکز کاشت حلزون شنوایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از نسل جدید پروتزهای کاشت حلزون شنوایی استفاده می کند.
بصیر هاشمی پیش از ظهر امروز در نشستی خبری افزود: دستگاههای کاشت حلزون شنوایی هر روزه در حال پیشرفت تکنولوژیکی هستند و برهمین اساس دو دستگاه از جدیدترین نمونه های دستگاه های کاشت حلزون ب نام "nucleus freedom" در مرکز کاشت حلزون شنوایی فارس در بیمارستان خلیلی شیراز مورد استفاده قرار گرفت.
وی افزود: دستگاه جدید از نظر سیستم تنظیمات و پردازشگر از کیفیت بالاتری نسبت به نمونه های قبلی برخوردار است.
رئیس مرکز کاشت حلزون شنوایی استان فارس عنوان کرد: کودکانی که به طور مادرزادی ناشنوا هستند و این موضوع در سنین زیر یکسال تشخیص داده شود و همچنین افرادی که شنوایی داشته و به عللی دچار کری مطلق شده اند پس از بررسیهای لازم می توانند کاندیدای این عمل شوند بنابراین روش مذکور برای همه افراد ناشنوا نمی تواند کارایی داشته باشد.
هاشمی بیان کرد: تیم کاشت حلزون شنوایی شامل جراح کاشت حلزون، گفتار درمان و شنوایی شناس بوده که با هماهنگی یکدیگر می توانند بهترین نتیجه را برای ناشنوا داشته باشند.
وی افزود: عمل جراحی کاشت حلزون هم اکنون فقط در شهرهای شیراز، تهران و مشهد انجام می شود و تا کنون با کمک این روش 220 ناشنوا در بیمارستان خلیلی شیراز شنوا شده اند.
به گفته این مسئول کاشت حلزون شنوایی روشی است که توسط آن می توان گروهی از افراد ناشنوا را به کمک دستگاه هایی که با عمل جراحی در حلزون و جمجمه آنها کار گذاشته می شود شنوا کرد که به دنبال شنوایی، گفتار نیز به دست می آید.

 
 

مصرف زیاد سوختهای فسیلی موجب بروز لخته های خونی می شود
ایران به عضویت سازمان بین المللی ثبت پتنت درآمد
تبدیل گاز متان به پودر متان برای تسهیل در حمل و نقل

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار