سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 

اخبار خارجی جاده تندرستی عارضه دارويي عامل10 درصد پذيرش‌هاي بيمارستاني است

 
 

سلامت نیوز , چهارشنبه 3 مهر 1387

عارضه دارويي عامل10 درصد پذيرش‌هاي بيمارستاني است

 
 

تمامي فرآورده‌هاي دارويي اعم از فرآورده‌هاي تحت نسخه يا بدون نسخه در كنار آثار مثبت مي‌توانند داراي آثار زيانبار نيز باشند.

مسوول مركز ثبت و بررسي عوارض ناخواسته دارويي وزارت بهداشت با بيان اين كه برآورد مي‌شود به طور ميانگين 10 درصد پذيرش‌هاي بيمارستاني به علت يك عارضه دارويي و حدود 40 درصد بيماران جامعه مبتلا به يك عارضه دارويي هستند، گفت: عوارض و مشكلات دارويي در ايالات متحده آمريكا به عنوان چهارمين و يا ششمين عامل مرگ و مير تخمين زده مي‌شود.
گلوريا شلويري با اشاره به وجود مطالعات جهاني در زمينه آمار و ارقام قابل توجهي از ميزان‌ مرگ و مير ناشي از رويدادهاي دارويي اظهار كرد: اگرچه فرآورده‌هاي دارويي مي‌توانند سبب درمان بيماري‌ها و ايجاد آثار مثبت درماني شوند اما تمامي فرآورده‌هاي دارويي اعم از فرآورده‌هاي تحت نسخه يا بدون نسخه در كنار آثار مثبت مي‌توانند داراي آثار زيانبار نيز باشند.
وي، ميزان عوارض دارويي را از موارد خفيف نظير اختلالات گوارشي تا موارد شديد آسيب‌هاي كبدي متفاوت برشمرد و افزود: زماني كه بررسي‌هاي آزمايشگاهي و مطالعات انساني نشان دهند فوايد ناشي از مصرف يك دارو بر زيان‌ها و عوارض آن برتري دارد آن فراورده مجوز ورود به بازارهاي دارويي را كسب مي‌كند.
مسوول مركز ثبت و بررسي عوارض ناخواسته دارويي وزارت بهداشت با تاكيد بر ضرورت به خاطر سپردن سابقه هرگونه عارضه دارويي اعم از حساسيت دارويي افزود: بايد حين مراجعه به پزشك و داروساز وي را از سوابق عارضه دارويي مطلع كرد.
دكتر شلويري با بيان اين كه پيش از مصرف يك داروي جديد در رژيم دارويي بايد احتمال ايجاد تداخل دارويي با ساير داروها و يا مكمل‌هاي غذايي و ويتامين‌ها رد شود، يادآور شد: پس از شروع به مصرف هرگونه فرآورده دارويي هر نوع تغييردر وضعيت جسمي يا رواني را بايد به دقت تحت نظر داشت.

 
 

ورزش شيوه‌اي سودمند براي كمك به ترك سيگار در زنان باردار است
وضعيت سوء مصرف مواد نيروزا در بين ورزشكاران بررسي مي‌شود
استرس محيط كار براي زنان با وجود رؤساي زن بيشتر است

 
   
 
 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار