 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
میلیاردها ریال خسارت آتش سوزی در اسکله
|
| | | |
 | آتش سوزی مهیب در یکی از اسکله های جنوب کشور خسارت سنگینی به بار آورد. |  آتش سوزی مهیب در یکی از اسکله های جنوب کشور خسارت سنگینی به بار آورد.
ساعت 14:23 دیروز به ستاد فرماندهی آتش نشانی بندرعباس خبر رسید گوشه ای از اسکله شهید رجایی آتش گرفته است.
با توجه به حساسیت این رخداد ، گروه های های عملیاتی از چند ایستگاه های رهسپار کانون آتش شدند و با تلاش نفسگیر ، شعله های سرکش را مهار کردند.
به گفته یکی از شاهدان ، آتش سوزی ابتدا از چند کارتون کوچک آغاز و از سوی کارگران اسکله خاموش شد اما پس از گذشت مدت کوتاهی ، محموله بزرگ الیاف اکریلیک و پودر مواد شوینده آتش گرفت.
کمک رسانان با پاشیدن آب و کف به روی الیاف های سالم از گسترش آتش جلوگیری کردند و خودروهای ویژه حمل کالا ، بسته های سالم را جا به جا کردند.
میزان خسارت مالی این رخداد چهار میلیارد ریال برآورد شده است و بررسی کارشناسان درباره علت اصلی بروز آتش سوزی ادامه دارد. | | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|