سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 

اخبار خارجی تغذيه پرخوري کارکرد مغز را مختل مي‌کند

 
 

سلامت نیوز , شنبه 13 مهر 1387

پرخوري کارکرد مغز را مختل مي‌کند

 
 

زياده روي در خوردن يک گذرگاه سامانه ايمني در مغز را که معمولا در حالت خفته قرار دارد بيدار و سلول هاي ايمني را براي نابودکردن مهاجماني که وجود ندارند اعزام مي کند.

دانشمندان آمريکايي اعلام کردند پرخوري مغز را مختل مي کند و مجموعه اي از آسيب ها را به وجود مي آورد که ممکن است به بيماري ديابت ، بيماري قلبي و ديگر بيماري ها منجر شود.
بر اساس يافته هاي «دونگشنگ کاي» و همکارانش از دانشگاه ويسکانسين - مديسون ، زياده روي در خوردن ظاهراً يک گذرگاه سامانه ايمني در مغز را که معمولا در حالت خفته قرار دارد بيدار مي کند و اين سامانه سلول هاي ايمني را براي حمله و نابودکردن مهاجماني که در واقع وجود ندارند ، اعزام مي کند.
اين يافته که نتايج آن در نشريه سل (سلول) منتشر شده است مي تواند روشن کننده اين مساله باشد که چرا چاقي بيش از اندازه به بيماري هاي مختلفي مي انجامد.
اين يافته ها در همين حال خود مي تواند موجب پيدا کردن راهي براي مبارزه با چاقي شود.
«کاي» گفت: اين گذرگاه در مغز معمولاً وجود دارد اما غيرفعال است.
چاقي يک مشکل فزاينده جهاني است. 1.8 ميليارد نفر در جهان از چاقي زياد و يا اضافه وزن رنج مي برند.
داروهايي که تاکنون براي مقابله با چاقي وارد بازار شده اند موفقيت ناچيزي داشته و اغلب، عوارض جانبي شديدي نيز داشته اند.

 
 

خشکي دهان و بروز عصبانيت از عوارض نخوردن صبحانه است
شكلات‌های چینی بازار ایران باید بررسی شود
گل‌گاو زبان ؛ آرامبخش و نشاط‌ آور

 
   
 
 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار