سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی گوشه و کنار IT مجلس: تاکنون گزارشی از تخلفات PAPها ارائه نشده است

 
 

يكشنبه 14 مهر 1387

مجلس: تاکنون گزارشی از تخلفات PAPها ارائه نشده است

 
 

حمیدرضا فولادگر گفت: اینترنت پر سرعت ADSL برای سازمان‌ها و نهادها مهیا شده است و این ارگان‌ها به راحتی می‌توانند از این خدمات استفاده کنند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تاکنون گزارشی از تخلفات شرکت‌های PAP ارائه نشده است، گفت: چنانچه گزارشی در این زمینه برسد با رفع مشکلاتی که در این حوزه وجود دارد قابل حل خواهد بود.
حمیدرضا فولادگر در خصوص اینترنت پرسرعت گفت: اینترنت پر سرعت ADSL برای سازمان‌ها و نهادها مهیا شده است و این ارگان‌ها به راحتی می‌توانند از این خدمات استفاده کنند. وی به محدودیت‌های کاربران برای استفاده از اینترنت پرسرعت اشاره کرد و افزود: به دلیل محدودیت‌های پهنای باند کاربران حقیقی با مشکلاتی در زمینه سرعت اینترنت مواجه هستند.
فولادگر با تاکید بر اینکه در این زمینه جلساتی با وزیر ارتباطات برگزار شده است اظهار داشت: با جمع‌بندي نظراتی که در این جلسات ارائه می‌شود راهکارهای ارائه خدمات اینترنت پرسرعت ارائه می‌شود.
نماینده مردم اصفهان با اشاره به اینکه نقش مجلس در این زمینه سیاست‌گذاری و تامین بودجه لازم است، ادامه داد: پیگیری مسایل و تعیین اولویت‌ها با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است. فولادگر به بررسی‌های کمیته مخابرات مجلس در خصوص اینترنت پرسرعت ADSL اشاره و اضافه کرد: مشکلاتی که در این حوزه وجود دارد در کمیته مخابرات مجلس شورای اسلامی در دست بررسی است که به زودی گزارشی از سوی این کمیته ارائه می‌شود.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار