چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی دانش و فناوری برخورد شهاب سنگی کوچک با جو زمین

 
 

مهر نیوز , سه شنبه 16 مهر 1387

برخورد شهاب سنگی کوچک با جو زمین

 
 

مسئولان ناسا اعلام کردند که این اولین باری است که ستاره شناسان موفق به پیش بینی برخورد یک شهاب سنگ با اتمسفر زمین شده اند .

شهاب سنگی کوچک با قدرت انفجاری یک میلیون تن امشب در آسمان سودان با جو زمین برخورد خواهد کرد.
رصدخانه دانشگاه آریزونا مونت لمون اعلام کرد شب دوشنبه آسمان کشور سودان شاهد برخورد شهاب کوچک 8TA9D69 خواهد بود.
این شهاب در ساعت 22:46 به وقت سودان وارد جو زمین شده و مردم شرق آفریقا قادر به مشاهده منظره فوق العاده ای از ورود شهاب سنگی درخشان به جو زمین خواهند بود. به گفته ستاره شناسان این برخورد، انفجاری در حدود یک کیلو تن ایجاد خواهد کرد که برای ساکنین این کشور خطری در بر نداشته و به احتمال زیاد به سطح زمین نخواهد رسید زیرا در لایه های اولیه اتمسفر سوخته و از بین خواهد رفت.
اخترک های کوچک در هنگام حرکت و ورود به جو زمین هوای مقابل خود را فشرده کرده که این فشار باعث گرمازایی در هوا شده و در نهایت منجر به آتش گرفتن اخترک خواهد شد.این احتراق آن را درخشان کرده و به تدریج تبخیر می کند. نام شهاب سنگ بعد از آتش گرفتن اخترک و درخشان دیده شدن آن از سطح زمین به آن تعلق خواهد گرفت.
مسئولان ناسا اعلام کردند که این اولین باری است که ستاره شناسان موفق به پیش بینی برخورد یک شهاب سنگ با اتمسفر زمین شده اند که نشان دهنده بهبود توانایی های مشاهدات شهاب سنگها و اجرام آسمانی توسط ستاره شناسان است.

 
 

عامل بروز اختلال در برخورد دهنده بزرگ اعلام شد
سلولهای خورشیدی قابل انعطاف می شوند
اندازه گیری طیف رنگ اجسام به روشی جدید توسط محققان کشور

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار