 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
سرمایه گذاری کلان ایران در بخش آب و فاضلاب
|
| | | |
 | مجید نامجو گفت: با وجود این میزان سرمایه گذاری، صنعت آب و فاضلاب کشور اکنون با چالش بزرگ تثبیت قیمت ها مواجه است.
|  مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور از سرمایه گذاری 250 تریلیون ریالی در بخش آب و فاضلاب کشور خبر داد.
مجید نامجو امروز در دومین همایش ملی آب و فاضلاب در پژوهشگاه نیرو، گفت: با وجود این میزان سرمایه گذاری، صنعت آب و فاضلاب کشور اکنون با چالش بزرگ تثبیت قیمت ها مواجه است.
وی برنامه صنعت آب و فاضلاب را تثبیت قیمت ها دانست و اظهار داشت: لوایح خوبی در این باره تهیه شده که امید است با پیگیری وزارت نیرو اجرایی شود.
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور همچنین با تاکید بر لزوم تداوم برنامه های توسعه ای در صنعت آب و فاضلاب کشور ، افزود: مدیریت بحران آب در تابستان امسال، حاصل فعالیت های توسعه ای در سال های گذشته بود.
نامجو با بیان آن که فعالیت ها در صنعت آب و فاضلاب باید در جهت مدیریت تقاضا پیش رود، تصریح کرد:اکنون نگرانی در باره تامین آب کشور ازجمله استان های بوشهر، هرمزگان و همدان وجود ندارد و امید است با توسعه فعالیت ها، خدمات بیشتری به مردم ارایه شود. این در حالی است که تاقبل در این استان ها نیز مشکل تامین وجود داشت .
معاون بهره برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب نیز گفت: خشکسالی امسال در 50 سال گذشته بی سابقه بوده است و گذر از بحران خشکسالی 87، به عنوان برگ زرین وزارت نیرو ثبت و ضبط خواهد شد.
علی اصغر قانع افزود: در ماموریت شرکت های آب و فاضلاب، ارایه خدمات مطلوب آب وفاضلاب به مشترکان هدفگذاری شده و بیش از 70 درصد از دارایی های سرمایه ای و نیروی انسانی، معطوف بخش بهره برداری است.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|