سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 

اخبار خارجی تغذيه چرا ميوه خشك شده؟

 
 

همشهری انلاین , پنجشنبه 18 مهر 1387

چرا ميوه خشك شده؟

 
 

تا جاي ممكن از ميوه تازه استفاده شود و ميوه‌هاي خشك تنها در صورت معذوريت براي مصرف ميوه تازه يا به عنوان مكمل در كنار ميوه‌هاي تازه مصرف شوند

در حالي كه مي‌توان از ميوه‌هاي تازه استفاده كرد، چرا در چند سال اخير استفاده از ميوه‌هاي خشك شده در بين مردم رواج يافته يا به اصطلاح مد شده است؟
البته از ديرباز، روش خشك كردن ميوه‌ها براي استفاده از آنها در خارج از فصلشان در بين مردم باب بوده اما متاسفانه برخي از مردم بر اين باورند كه مي‌توان ميوه خشك شده را جايگزين ميوه تازه كرد كه تصور كاملا اشتباهي است.
در واقع بخش قابل توجهي از ويتامين‌ها و املاح و مواد مغذي ميوه‌ها در فرايند خشك كردن از دست مي‌رود و آنچه باقي مي‌ماند در واقع تفاله بدون آب ميوه است كه تنها كالري زيادي داشته و ميزان قند موجود در آن بيشتر از ميوه تازه است.
براي مثال يك فنجان ميوه خشك شده حدود 175 كالري و 45 گرم شكر دارد اما همين ميزان ميوه تازه تنها 70 كالري و 15 گرم شكر دارد كه تفاوت فاحشي است.
پزشكان توصيه مي‌كنند تا جاي ممكن از ميوه تازه استفاده شود و ميوه‌هاي خشك تنها در صورت معذوريت براي مصرف ميوه تازه يا به عنوان مكمل در كنار ميوه‌هاي تازه مصرف شوند.

 
 

پرخوری موجب اختلال در كار مغز می شود
فروش انواع پاستيل با نام Candy Mix در اماکن عمومي ممنوع شد
ضرورت توجه بیشتر به بهداشت سبزی های خشك

 
   
 
 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار