 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
شلیک پلیس تهران به متهمان فراری
|
| | | |
 | متهم موتورسوار که به «ایست» پلیس تهران توجه نکرد و گریخت با شلیک گلوله روانه بیمارستان شد. |  متهم موتورسوار که به «ایست» پلیس تهران توجه نکرد و گریخت با شلیک گلوله روانه بیمارستان شد.
افسران کلانتری 152 خانی آباد، جمعه شب هنگام گشت درخیابان «میعاد» به یک موتور با دو سرنشین که کیف زنانه به دست داشتند مشکوک شدند و «ایست» دادند.
آنان با شنیدن این دستور به شدت دستپاچه شدند و برسرعت خودرو افزودند تا فرار کنند.بدین ترتیب تعقیب وگریز نفسگیر آغاز شد و ماموران 13 تیر هوایی و زمینی شلیک کردند.در نتیجه ، شماری از گلوله ها به موتور خورد و راننده 26 ساله به نام «جعفر» که به شدت زخمی شده بود به بیمارستان فرستاده شد.
همچنین «وحید» 27 ساله که همدست «جعفر» است در اداره آگاهی تحت بازجویی قرار گرفت و به کیف قاپی مستانه اعتراف کرد.
امروز این مجرم با صدور قرار قانونی در دادسرای جنایی تهران روانه بازداشتگاه شد و بررسی های کارآگاهان برای افشای سایر جرم های احتمالی او ادامه یافت. | | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|