پنجشنبه 19 دي 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهی در هموطن 
نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
بازار کامپیوتر در یک نگاه
:: نکته آموزشی ::
ارتقا کارایی هارددیسک‌ها با تکنولوژی NCQ

اخبار داخلی اقتصادی معاون وزير مسکن: بهبود روند پرداخت تسهيلات ساخت مسکن

 
 

مهر , يكشنبه 21 مهر 1387

معاون وزير مسکن: بهبود روند پرداخت تسهيلات ساخت مسکن

 
 

منوچهر خواجه دلويي گفت: با تاکيدات رياست جمهوري و تدوين راهکارهاي جديد از سوي بانک مرکزي از دو هفته گذشته تاکنون، بانکها براي پرداخت تسهيلات به بخش ساخت مسکن فعال شده اند.

منوچهر خواجه دلويي معاون وزير مسکن و شهرسازي گفت: با تاکيدات رياست جمهوري و تدوين راهکارهاي جديد از سوي بانک مرکزي از دو هفته گذشته تاکنون، بانکها براي پرداخت تسهيلات به بخش ساخت مسکن فعال شده اند.
خواجه دلويي در خصوص نحوه همکاري بانکها در پرداخت تسهيلات بانکي به بخش ساخت مسکن جهت اجراي برنامه هاي ارايه شده در سال جاري گفت: از حدود 1.5 ماه اخير تاکيدات جدي رياست جمهوري در شوراي عالي مسکن مبني بر تامين تسهيلات براي بخش مسکن و اخذ گزارشات هفتگي از بانک مرکزي، سبب بهبود در روند پرداخت تسهيلات شده است.
معاون وزير مسکن و شهرسازي با اظهار اميدواري نسبت به اينکه در آينده اي نزديک نحوه همکاري سيستم بانکي با بخش مسکن بهتر شود، افزود: اگر وضعيت پرداخت تسهيلات همچنان روال 1.5 ماه اخير را در پيش مي گرفت، به طور قطع برنامه هاي ساخت مسکن دچار مشکل مي شد اما با توجه به تاکيدات رياست جمهوري و نيز تدوين راهکارهاي جديد از سوي بانک مرکزي، هم اکنون بانکها جهت پرداخت و تامين تسهيلات در حال فعال شدن هستند و گزارشات حاکي از بهبود روند تسهيلات ظرف يک تا دو هفته گذشته در بخش مسکن است.
خواجه دلويي پرداخت وام 30 ميليون توماني ساخت مسکن را در توليد مسکن تاثيرگذار خواند و افزود: افزايش وام ساخت از 15 ميليون تومان به 30 ميليون تومان به انبوه سازان و توليدکنندگان مسکن، کمک مناسبي به توليد است و امکان بهره مند شدن افراد بيشتري را به خصوص در شهرهاي کوچک و متوسط فراهم مي کند، زيرا دو برابر شدن وام در راستاي توليد مسکن صورت گرفته است.
وي اظهار داشت: طبق مصوبه ابلاغي دولت، تسهيلات 30 ميليون توماني براي ساخت پرداخت مي شود و نه خريد مسکن؛ لذا نمي تواند به افزايش مجدد قيمتها در بازار مسکن منتهي شود و ازآنجايي که جهت گيري پرداخت اين تسهيلات به سمت توليد مسکن است، تاثيري در افزايش قيمتها ندارد.
معاون وزير مسکن و شهرسازي تاکيد کرد: پرداخت تسهيلات زماني با افزايش قيمتها در بازار مسکن همراه مي شود که بخش تقاضاي غيرمصرفي را تقويت کند، ولي تخصيص وام 30 ميليون توماني ساخت، قيمتها را دچار نوسان نخواهد کرد.

 
 

معاون وزيرمسکن: مسکن ويژه گروههاي کم‌درآمد ساخته مي‌شود

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
بودجه 88 در تنگناي زمان
:: فناوری اطلاعات ::
بایدها ونبایدهای نظام رده‌بندي بازي‌هاي كامپيوتري
:: روی خط جوانی ::
غلبه بر اضطراب امتحان...
:: ورزش ::
20 دی؛ مصاف فوتبال ایران و چین
:: فرهنگ و هنر ::
عاشورا سرشار از حادثه و اتفاق
:: حوادث ::
فرجام تلخ ازدواج با مزاحم تلفني

يادداشت
:: اقتصادی ::
مظاهری: دولت از تاسیس بانک خارجی در کشور حمایت می کند

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::  نقشه سايت  ::  آگهی در هموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار