پنجشنبه 19 دي 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهی در هموطن 
نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
بازار کامپیوتر در یک نگاه
:: نکته آموزشی ::
ارتقا کارایی هارددیسک‌ها با تکنولوژی NCQ

اخبار داخلی اجتماعی دید گاه دو گردشگر فرانسوی در بازدید از نمایشگاه عکس "نور"

 
 

هموطن سلام , چهارشنبه 8 آبان 1387

دید گاه دو گردشگر فرانسوی در بازدید از نمایشگاه عکس "نور"

 
 

احساس میکنم بدین صورت آزادی زنان کمتر میشود ولی وضعیت زنان در ایران نسبت به برخی کشورهای دیگر مانند افغانستان بسیار بهتر است.

در نخستین روزاز¬برگزاری نمایشگاه عکس نخستین جشنواره عفاف و حجاب نور، دوفرانسوی حضور داشتند و با اشتیاق از عکسها بازدید و از انها عکاسی می کردند.
به گزارش شورای اطلاع رسانی جشنواره بین المللی "نور"؛ گیوم 29 ساله از فرانسه که از طریق کتاب راهنمایی که داخل فرانسه منتشر میشود با این نمایشگاه آشنا شده است،گفت :ای نمایشگاه از نظر من خوب است و از آنجا که در کشور من زنان حجاب ندارند این عکسها برایم جالب است ولی چون تنها 6 روز است که به ایران آمده ام وبا فرهنگ ایرانی آشنا نیستم ،داشتن چیزی دور سر خانمها برایم قابل درک نیست.
وی در ادامه گفت :احساس میکنم بدین صورت آزادی زنان کمتر میشود ولی وضعیت زنان در ایران نسبت به برخی کشورهای دیگر مانند افغانستان بسیار بهتر است.
گیوم یکی از عکسها را به عنوان بهترین عکس برگزید و توضیح داد:جذابیت این عکس به دلیل اینکه در یکسو مردان قرار گرفته اند، در سوی دیگر یک دختر که مشغول نیایش هستند وبوسیله خط عمودی جدول خیابان از هم جدا شده اند ،می باشد.
فابایس که 28 سال دارد ویک کتابدار فرانسوی است در ادامه افزود:به نظر من روسری و مقنعه سمبل پوشش خانمهای مسلمان است و به هر حال هر کس در زندگی حق انتخاب دارد ومیتواند پوشش خود را انتخاب کند چرا که ماهم در کشورمان هموطنانی از مذاهب مختلف داریم و برای هیچ مذهبی پوشش خاصی اجبار نشده است.
وی در پاسخ به اینکه چرا در کشور شما دانش آموز یا دانشجوی مسلمان نمی تواند با پوشش روسری به مدسه یا دانشگاه برود گفت : متاسفانه این هم درکشور ما مساله بزرگی شده که از نظر من مشکلی نیست ،این مشکل دولت است.
این جوان فرانسوی در پایان به عکسهای ورزشی بانوان اشاره کرد و افزود: اولین بار است خانم ها را در حین ورزش با چنین لباسهایی می بینم که برایم شگفت اور است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
بودجه 88 در تنگناي زمان
:: فناوری اطلاعات ::
بایدها ونبایدهای نظام رده‌بندي بازي‌هاي كامپيوتري
:: روی خط جوانی ::
غلبه بر اضطراب امتحان...
:: ورزش ::
20 دی؛ مصاف فوتبال ایران و چین
:: فرهنگ و هنر ::
عاشورا سرشار از حادثه و اتفاق
:: حوادث ::
فرجام تلخ ازدواج با مزاحم تلفني

يادداشت
:: اجتماعی ::
دستگاه‌هاي اجرايي با درخواست مرخصي نوروزي كاركنان موافقت كنند

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::  نقشه سايت  ::  آگهی در هموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار