 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
ضرغامي: نوآوري و شکوفايي رويکرد همايش چهره هاي ماندگار است
|
| | | |
 | هفتمين همايش چهره هاي ماندگار 19 آبان ماه در مرکز همايش هاي بين المللي سازمان صدا و سيما برگزار مي شود و 18 چهره شاخص کشور در رشته هاي مختلف تقدير بعمل مي آيد. |  مهندس عزت الله ضرغامي رييس سازمان صدا وسيما جمهوري اسلامي ايران ، يکشنبه شب در هفتمين همايش چهره هاي ماندگار، با اشاره به پيام نوروزي رهبر معظم انقلاب، نوآوري و شکوفايي را دو رويکرد هميشگي همايش چهره هاي ماندگار در طول اين هفت دوره عنوان کرد.
رييس سازمان صدا وسيما ، معرفي و تقدير از خدمات ارزشمند نخبگان کشور را در راستاي الگودهي به جوانان دانست و اظهار داشت: سريال دکتر محمد قريب يکي از بارزترين نمونه هاي الگودهي به جوانان و دانشجويان بود.
ضرغامي به تبيين تعريف نوآوري پرداخت و خاطر نشان کرد : نوآوري، معرفي و ارائه يک روش و ساز و کار نو است، بطوري که با گذشته متفاوت و به سمت وضعيت مطلوبتر حرکت کند، البته نوآوري يک جرقه نيست، بلکه يک فرآيند است و نمي تواند معطوف به عمل نباشد.
وي افزود: اگر به دنبال نوآوري، سازندگي وجود نداشته باشد و شهد شيرين نوآوري حس نشود ، آن نوآوري اعتباري ندارد و ستاد چهره هاي ماندگار حرکت خود را بر اين اساس ترسيم کرده است.
رييس سازمان صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران، تصريح کرد: همايش چهره هاي ماندگار به شناخت قله هاي علم و دانش مي پردازد، چرا که در يک جامعه رو به رشد و در حال توسعه ، نرم افزا و نيروي انساني بر سخت افزار و امکانات برتري دارد.
وي، تکريم عالم و مفاخر علمي را، ارج نهادن به مقام علم دانست و گفت: همايش چهره هاي ماندگار، با نشان دادن فانوس هاي پيش پاي ملت ايران، ايشان را براي رسيدن به اهدافشان ياري مي کند.
ضرغامي، در بخش ديگري از سخنان خود به موضوع نظريه پردازي و فضاي آزادانديشي پرداخت و گفت: بايد براي رسيدن به اين مطالبه مقام معظم رهبري، تحمل شنيدن افکار متفاوت و رشد همه افکار و تضارب آنها براي پردازش افکار جديد را که همانند گلستاني زيباست، داشته باشيم.
رييس رسانه ملي، وجود علف هاي هرز در اين گلستان را امري طبيعي خواند و گفت: امروز فضا و شرايط آرماني مد نظر رهبر فرزانه انقلاب فراهم نيست و اولين متهم اين امر صدا و سيماست.
وي افزود: در بسياري از زمينه هاي علمي ما مقلد نيستيم و حوزه و دانشگاه بايد همه دست به دست هم دهند تا اين فضا رشد پيدا کند.
ضرغامي، خاطر نشان کرد: همه حوزه هاي علميه ، دانشگاه ها، کميسيون فرهنگي مجلس ، شوراي عالي انقلاب فرهنگي بايد با ايجاد چالش اساسي زمينه سازي توليد علم و نظريه پردازي را پيگيري کنند.
شايان ذکر است هفتمين همايش چهره هاي ماندگار 19 آبان ماه در مرکز همايش هاي بين المللي سازمان صدا و سيما برگزار مي شود و 18 چهره شاخص کشور در رشته هاي مختلف تقدير بعمل مي آيد.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|