سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 

اخبار خارجی تغذيه چاق‌ها انجير نخورند

 
 

جام جم , جمعه 1 آذر 1387

چاق‌ها انجير نخورند

 
 

انجير يبوست را برطرف مي‌كند و يكي از بهترين ميوه‌ها براي تميز كردن روده بزرگ و رفع يبوست است.

متخصصان تغذيه مي‌گويند: انجير تعرق بدن را زياد مي‌كند و ادرارآور است. حرارت بدن را كاهش مي‌دهد، چاق‌كننده است و آنهايي كه مي‌خواهند وزن اضافه كنند يا براي بيماراني كه دوره نقاهت خود را مي‌گذرانند، بسيار مفيد است. بدين منظور مي‌توان آن را با شير سويا مخلوط كرده و بين غذاها خورد. انجير يبوست را برطرف مي‌كند و يكي از بهترين ميوه‌ها براي تميز كردن روده بزرگ و رفع يبوست است.
براي درمان ناراحتي‌هاي سينه حدود 20 گرم از خرما، عناب و انجير خشك را با هم مخلوط كرده و آسياب كرده، سپس اين پودر را با يك ليتر آب جوشانده تا حجم آن به نصف برسد. از اين جوشانده مي‌توان به مقدار 3 فنجان در روز مصرف كرد.
جوشانده انجير خشك درمان‌كننده التهاب مجاري دستگاه تنفسي، كليه، ذات‌الريه، سرخك، مخملك و آبله است.
جوشانده غليظ انجير خشك براي رفع سرماخوردگي بسيار مفيد است.
براي برطرف كردن سياه سرفه، برونشيت و ذات‌الريه از قهوه انجير استفاده كنيد و براي درست كردن اين قهوه انجير را ابتدا بو داده و سپس آن را آسياب كنيد تا به صورت پودر درآيد. انجير همچنين دستگاه هاضمه را تقويت مي‌كند و براي درمان سوء هاضمه مفيد است.
سوپ انجير بسيار مقوي است و براي افزايش شير در زنان شيرده مفيد است. براي تهيه سوپ، انجير نارس را با گوشت بپزيد. جوشانده انجير خشك در شير براي درمان آنژين، ورم لثه و ورم مخاط دهان نيز موثر است.

 
 

معجزه جوانه گندم
خواص غذایی و درمانی خیار
خواص درمانی و غذایی پیاز

 
   
 
 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار