چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 

اخبار داخلی تغذيه رقابت قرمز‌ها با سفيد‌ها در بازار گوشت

 
 

همشهری انلاین , يكشنبه 3 آذر 1387

رقابت قرمز‌ها با سفيد‌ها در بازار گوشت

 
 

از سوي ديگر و به دلیل مناسبت های پیش رو مانند اعیاد قربان و غدیر پیش بینی می‌شود، روند صعودی قیمت‌ها در بازار گوشت ادامه یابد.

به استناد گزارش هفتگي بانك مركزي، قيمت گوشت قرمز نسبت به آخرين رو‌ز‌هاي آبان ماه سال پيش حدود 26 درصد گران شده است و از سوي ديگر قيمت گوشت‌هاي سفيد بسته‌بندي در فروشگاه‌هاي زنجيره‌اي بين 40 تا 50 درصد رشد قيمت داشته‌اند.
رقابت قرمز‌ها با سفيد‌ها در بازار گوشت در حالي صورت مي‌گيرد كه قيمت علوفه به عنوان يكي از مهمترين دلايل گراني گوشت در چند هفته گذشته مدام با افزايش روبه‌رو‌ بوده است.
براي نمونه رئيس هيات مديره اتحاديه دامداران ايران مي‌گويد: فقط قيمت جو كيلويي60 تومان كاهش يافته و ديگر اقلام با افزايش قيمت مواجه شده‌اند؛ به‌گونه‌اي كه قيمت ذرت علوفه به دو برابر رسيده است.
از سوي ديگر و به دلیل مناسبت های پیش رو مانند اعیاد قربان و غدیر پیش بینی می‌شود، روند صعودی قیمت‌ها در بازار گوشت ادامه یابد.
قیمت بارکرد گوشت گوسفند در حال حاضر کیلویی 7600 تومان است که2درصد نسبت به ماه قبل افزایش یافته است.
این قیمت به اضافه هزینه حمل ونقل و چنددرصد سود منطقی در مراکز عرضه مجاز، قیمت مصرف کننده گوشت را در بازارهای مصرف مشخص می‌کند.
به هر حال قيمت گوشت بسته‌بندي شده همچنان در فروشگاه‌ها با بهاي بيش از قيمت‌هاي معمول در سطح شهر توزيع مي‌شود اما برخي خريداران ترجيح مي‌دهند گوشت را از مراكز مطمئن‌تر خريداري كنند هرچند قيمتي گران‌تر داشته باشد.

 
 

ميوه و سبزي را جايگزين مولتي ويتامين كنيد
قورمه‌سبزي در قوطي

 
   
 
 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار