 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
آموزش همراه مهارت ، شرط پیشرفت
|
| | | |
 | باید در تدوین استاندارهای آموزشی از استاندارهای کشور پیشرفته استفاده و مدارک فنی و حرفه ای نیز با مدارک دیگر کشورها منطبق شود. |  هموطن آنلاین _وزیر کار و امور اجتماعی گفت : دستیابی به بهره وری پیش بینی شده در برنامه چهارم، منوط به گسترش و کیفی کردن آموزش های فنی و حرفه ای است.
سید محمد جهرمی در جمع مدیران سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور راهکار ارتقای بهره وری آموزشی کشور را استفاده از ظرفیت بخش خصوصی دانست و گفت : یکی از این ظرفیت ها انجمن های کارگری و کارفرمایی است.
وزیر کار گفت : نگاه سنتی که مانع تحول در سازمان هاست با مدیریت و آموزش تغییر می کند.
جهرمی افزود: مدیران باید برای برنامه ریزی آموزشی در هر منطقه ای، انعطاف و توان داشته باشند.
وزیرکار با اشاره به وجود 20 میلیون شاغل در کشور و اضافه شدن سالانه یک و نیم میلیون نفر به این تعداد گفت: ارتقای آموزشی این افراد به استفاده از ظرفیت های همه متخصصان و مربیان جامعه نیاز دارد.
جهرمی به وجود بیش از ده هزار عنوان شغل در کشور اشاره کرد و افزود : این تعداد شغل به ده هزار استاندارد آموزشی و مهارتی نیاز دارد و سازمان فنی و حرفه ای باید شرایط احراز شغل را در کشور تعیین کند.
وزیر کار با اشاره به آمار بالای فارغ التحصیلان بیکار و افزایش سالیانه این آمار گفت: تولید مدرک بدون مهارت موجب پیشرفت کشور نمی شود بنابراین آموزش های همراه با مهارت باید در دانشگاهها مورد توجه قرار گیرد.
جهرمی اخلاق، وجدان، انضباط و فرهنگ کار در کنار آموزش را راه نجات کشور دانست و تاکید کرد : مربیان با داشتن چنین صفاتی در آموزش کارآموزان موفق خواهند شد.
وزیر کار خواستار تنظیم لایحه ای از طرف سازمان آموزش فنی و حرفه ای برای ارتقای مهارت و تشویق و یا تنبیه نیروهای کار آموزش دیده و ندیده شد.
جهرمی گفت : باید در تدوین استاندارهای آموزشی از استاندارهای کشور پیشرفته استفاده و مدارک فنی و حرفه ای نیز با مدارک دیگر کشورها منطبق شود.
وزیرکار با بیان اینکه فقط از راه سنجش چهار گزینه ای نمی توان کار آموزان را ارزیابی کرد گفت: در این راه باید با کم کردن تاثیر آزمون کتبی، تاثیر سنجش دوره ای عملی افزایش یابد. | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|