سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی ورزشی جعفری: ادعای عزیزی و صلاحی کذب محض است

 
 

هموطن سلام , سه شنبه 12 آذر 1387

جعفری: ادعای عزیزی و صلاحی کذب محض است

 
 

مدیرعامل باشگاه مقاومت سپاسی، اظهارات خداداد عزیزی و علی صلاحی مبنی بر تشریح حواشی و اتفاقات پایان بازی پیام مشهد - مقاومت سپاسی شیراز را کذب محض دانست.

مدیرعامل باشگاه مقاومت سپاسی، اظهارات خداداد عزیزی و علی صلاحی مبنی بر تشریح حواشی و اتفاقات پایان بازی پیام مشهد - مقاومت سپاسی شیراز را کذب محض دانست.
جعفر جعفری ضمن بیان این مطلب افزود: متاسفانه در جلسه شب گذشته کمیته انضباطی، خدادادعزیزی می خواست با گریه و ظاهرسازی حواشی و اتفاقات رخ داده در جایگاه vip ورزشگاه ثامن مشهد را لوث کند. در این بین آقای صلاحی، مدیرعامل باشگاه پیام نیز مسائلی را عنوان می کرد که دور از واقعیت بود.
وی با گلایه از تصمیم رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در احضار یک جانبه خداداد عزیزی و دیگر مسئولان باشگاه پیام مشهد گفت: ما از آقای شریفی گله داریم. ایشان باید از ما نیز برای شرکت در نشست شب گذشته کمیته انضباطی دعوت به عمل می آورد تا در مقابل خداداد عزیزی و همراهانش از خودمان دفاع می کردیم.
مدیرعامل باشگاه مقاومت سپاسی شیراز خاطرنشان کرد: ما در انتظار نشست آتی کمیته انضباطی هستیم تا به همراه آقای قاسم محمدی (خبرنگار مضروب) و شاهدان موجه خود اتفاقات رخ داده در پایان بازی پیام - مقاومت را به استحضار اعضا کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال برسانیم.
جعفری با تاکید بر موجه بودن شاهدان باشگاه مقاومت سپاسی شیراز افزود: نمی دانم از سوی خداداد عزیزی و باشگاه پیام چه کسانی برای شهادت دادن به کمیته انضباطی معرفی شدند اما آنچه من در پایان بازی روز شنبه دیدم مغایر با شهادت آنهاست. متاسفانه شهادت شاهدان باشگاه پیام دروغ محض است.
وی در واکنش به اظهارات علی صلاحی، مدیرعامل باشگاه پیام مشهد مبنی بر اینکه " جعفری 10 دقیقه پس از پایان بازی پیام مشهد - مقاومت سپاسی در ورزشگاه حضور نداشته است"، افزود: من در پاسخ آقای صلاحی باید بگویم که ایشان اصلا در صحنه درگیری حضور نداشت و ساعتی پس از رخ دادن این حادثه با من تماس گرفت و با گریه از وقوع این حادثه ابراز تاسف می کرد.
مدیرعامل باشگاه مقاومت سپاسی شیراز ادامه داد: از سردار صلاحی به هیچ عنوان انتظار نداشتم که از آدمی طرفداری کند که سابقه‌اش در فوتبال ایران برای همه مشخص است.
جعفری یادآور شد: در صحنه درگیری علاوه بر خداداد عزیزی، دو بازیکن خارجی تیم فوتبال پیام نیز حضور داشتند. متاسفانه در کمیته انضباطی به این موضوع اصلا توجه نشده است. عزیزی سرمنشا درگیری بود و در زد و خورد با خبرنگار شیرازی دو بازیکن پیام هم او را همراهی می کردند.
وی خاطر نشان کرد: خداداد می گوید، برای او سناریو نوشته اند از فوتبال محوش کنند. چه کسی برای او سناریو نوشته است؟ خودش باعث درگیری شده و امروز می خواهد با دروغ گویی کار زشتی کرده را توجیه کند.
مدیرعامل باشگاه مقاومت سپاسی شیراز برخورد خداداد عزیزی را غیر اخلاقی و غیر ارزشی خواند و گفت: من تا زمان خروج بازیکنان تیم فوتبال مقاومت از ورزشگاه ثامن الائمه در این ورزشگاه حضور داشتم. پس از آن من همراه تیم به هتل رفتم، سرپرست تیم مان به کلانتری رفت و یکی از مربیان مقاومت همراه محمدی به بیمارستان رفت. با این شرایط نمی دانم آقای صلاحی چطور مدعی‌اند ما در ورزشگاه ثامن حضور نداشتیم.

 
 

خداداد عزیزی استعفا کرد
سینی شاه غلام نشان برای خداداد

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: ورزش ::
بازی های تیم ملی در سینما

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار