چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی ورزشی معصومي: يكسال ديگر بازي مي‌كنم

 
 

ایسنا , سه شنبه 12 آذر 1387

معصومي: يكسال ديگر بازي مي‌كنم

 
 

بابك معصومي بازيكن اسبق تيم ملي فوتسال ايران كه در جدال با سرطان خون به پيروزي رسيد، گفت: قصد دارم به خاطر دل مردم يك سال در ليگ فوتسال بازي كنم.

بابك معصومي بازيكن اسبق تيم ملي فوتسال ايران كه در جدال با سرطان خون به پيروزي رسيد، گفت: قصد دارم به خاطر دل مردم يك سال در ليگ فوتسال بازي كنم.
معصومي گفت: پس از اينكه پزشكان تشخيص دادند كه مي‌توانم دويدن را شروع كنم، تمريناتم را آغاز كردم و اين روزها مي‌دوم. پزشكان اعلام كردند اگر ورزش نمي‌كردم مقابل سرطان دوام نمي‌آوردم. به احتمال فراوان خونم به پيوند مغز استخوان نيازي ندارد و مي‌توانم با همين شيوه به زندگي طبيعي‌ام ادامه دهم.
بازيكن اسبق تيم ملي فوتسال ايران در پاسخ به اين سوال كه برنامه بعدي‌تان چيست؟ گفت: اگر حالم همين طور باشد كه الان هست مي‌خواهم به خاطر دل مردم يك سال ديگر بازي كنم. مي‌خواهم به كساني كه سرطان دارند و خانه در انتظار مرگ نشسته‌اند، ثابت كنم كه مي‌شود سرطان را هم دريبل زد. سرطان من پيشرفته بود اما، با كمك خدا توانستم از آن عبور كنم. اين درست كه همه چيز دست خداست اما براي برخي از مشكلات زندگي بايد انسان هم تلاش كند.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا با تيمي براي حضور در آن صحبت كرده‌ايد، گفت: هنوز با هيچ باشگاهي صحبت نكرده‌ام اما دوست دارم جايي بازي كنم كه هم بازيانم در آن بوده‌اند اما بيشتر از همه دوست دارم با وحيد شمسايي همبازي باشم چرا كه وحيد چيز ديگري است.
معصومي با تشكر از وزير بهداشت، مسوولان سازمان تربيت بدني، فدراسيون فوتبال، علي كريمي، علي پروين، وحيد شمسايي، امير قلعه‌نويي و ديگران گفت: همه در اين مدت به من لطف كردند و اميدوارم بتوانم روزي جواب محبت‌هاي آنها را بدهم.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: ورزش ::
بازی های تیم ملی در سینما

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار