سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی جهان تظاهرات شيعيان در محكوميت توافقنامه امنيتي

 
 

شنبه 16 آذر 1387

تظاهرات شيعيان در محكوميت توافقنامه امنيتي

 
 

هواداران جريان صدر ديروز پس از اقامه نماز جمعه در شهر بغداد با برپايي تظاهراتي، پرچم‌هاي آمريكا و رژيم صهيونيستي را به آتش كشيدند و خواستار خروج اشغالگران از كشورشان شدند.

شيعيان هودار جريان صدر همچون هفته‌هاي گذشته در محكوميت توافقنامه امنيتي كه دولت عراق با نيروهاي آمريكايي به امضا رسانده تظاهرات كرده و خواستار خروج اشغالگران از كشورشان شدند.
هواداران جريان صدر ديروز پس از اقامه نماز جمعه در شهر بغداد با برپايي تظاهراتي، پرچم‌هاي آمريكا و رژيم صهيونيستي را به آتش كشيدند و خواستار خروج اشغالگران از كشورشان شدند.
"فريد الكاظمي" يك رهبر جريان صدر در گفت‌وگو با شبكه خبري "العالم" تصريح كرد: هر هفته تظاهرات مردمي گسترده پس از اقامه نماز جمعه برگزار مي‌شود و ما به شيوه فرهنگي، مضرات توافقنامه امنيتي براي ملت عراق را به گوش پارلمان و فراكسيون‌هاي سياسي مي‌رسانيم.
وي افزود: جريان صدر، گزينه‌هاي زيادي شامل فعاليت‌هاي صلح‌آميز براي بيان خطرات اين توافقنامه به مردم عراق و جهانيان در اختيار دارد كه توافقنامه با اشغالگران را به كل رد مي‌كند.
يكي از تظاهرات‌كنندگان نيز گفت: عراقي‌ها امروز از نيروهاي اشغالگر مي‌خواهند كه از كشورشان خارج شوند چون آنها به حقوق بشر احترام نگذاشته و به‌راحتي حاكميت اين كشور را نقض مي‌كنند.
يك عراقي ديگر نيز با بيان اينكه نمي‌بايست از منافع مردم عراق در هر شرايطي بهره برداري شود، تصريح كرد: اين تظاهرات، اعلام مستقيم از سوي مردم عراق در رد توافقنامه است با اينكه دولت، پارلمان و شوراي رياست جمهوري آن را رد مي‌كند

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار