سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 

اخبار خارجی جاده تندرستی واکسیناسیون در بزرگسالان

 
 

همشهری انلاین , سه شنبه 19 آذر 1387

واکسیناسیون در بزرگسالان

 
 

واکسن سرخک - اوریون - سرخجه (MMR) برای زنان در سن باروری و کارکنان بهداشتی توصیه می‌شود.

واکسیناسیون تنها برای کودکان نیست. واکسن‌هایی دوره‌ای وجود دارند که بزرگسالان برای سالم‌ماندن باید آن‌ها را دریافت کنند.
کلینیک کلیولند آمریکا این واکسن‌ها را برای افراد ۱۸ ساله و بالاتر توصیه می‌‌کند:
هر ۱۰ سال یک بار واکسن کزاز بزنید.
واکسن ذات‌الریه برای افراد بالای ۶۵سال توصیه می‌شود. افراد دچار بیماری مزمن باید این واکسن را قبل از ۶۵ سالگی دریافت کنند.
واکسیناسیون سالانه آنفلوآنزا برای هر فرد بالای ۶۵ سال، کارکنان مراقبت‌های بهداشتی،افراد مبتلا به بیماری‌های مزمن، زنان باردار و افرادی که مراقبت کودکان بسیار کم‌سن را به عهده دارند، توصیه می‌شود.
واکسن هپاتیت B از جمله برای کارکنان بهداشتی، معتادان به مواد مخدر تزریقی، افرادی که تحت همودیالیز قرار دارند، و هر کسی که دچار ضعف دستگاه ایمنی است، توصیه می‌شود.
واکسن سرخک - اوریون - سرخجه (MMR) برای زنان در سن باروری و کارکنان بهداشتی توصیه می‌شود. این افراد به علاوه آموزگاران و کارکنان مهدکودک‌‌ها باید واکسن آبله مرغان هم بزنند.

 
 

توليد واكسن سالك با موفقيت‌هايي همراه بوده است
سفيد‌كننده‌هاي طبيعي دندان

 
   
 
 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار